Een springkasteel kopen of huren die volledig aan uw wensen voldoet

Standaard

Uw zoon of dochter geeft binnenkort een kinderfeestje omdat hij of zij jarig is. Of misschien organiseert u een sportevenement op een basisschool. Dan zorgt een uniek springkasteel voor veel vertier. Bij Springrid kunt u een springkasteel huren of kopen dat gegarandeerd aan uw wensen voldoet. Wilt u kosten besparen? Dan kunt u het springkussen zelf ophalen en op uw locatie opblazen. Of dit moeilijk is? Helemaal niet! Bij het afhalen of bij een deskundige levering krijgt u enkele instructies en ontvangt u een gebruikshandleiding. Bovendien krijgt u alles mee wat u nodig heeft: van grondzeilen tot een blower en van een steekwagen tot verankeringsmateriaal. Hierna kunt u eenvoudig het springkasteel opbouwen en afbreken.

Springkasteel in allerlei soorten maten huren bij specialist

Wilt u een springkasteel huren bij een professioneel bedrijf? Dan heeft u vast al inspiratie opgedaan online. Er zijn vele mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zoekt u springkastelen voor professioneel gebruik bij Springrid? Hier kunt u namelijk verschillende springkastelen huren of kopen: van kleine springkastelen tot reusachtige springkussens en van simpele uitvoeringen tot een springkasteel met obstakels en hindernissen. Zo maakt u ook van dit feestje wederom een onvergetelijke dag en zullen de kinderen gegarandeerd het ‘wauw-effect’ ervaren. Wilt u graag een springkasteel huren? Dan kan men het bij u afleveren, maar u kunt het natuurlijk ook ophalen en opblazen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Veel mogelijkheden bij specialist waar u een springkasteel kunt kopen en huren

Gaat u naar een specialist in springkastelen? Dan kunt hier terecht voor veel meer dan het huren of kopen van een springkasteel. Kies bijvoorbeeld voor een luxe suikerspinmachine om heerlijke suikerspinnen te maken of houdt u meer van popcorn en wafels? Of zoekt u een grimeuse die kinderen kan omtoveren tot wilde dieren, prachtige prinsesjes of stoere cowboys? Deze kunt u ook inhuren bij Springrid. Daarnaast kunt u skydancers huren die uw evenement, zoals een opening van een winkelpand, gegarandeerd in de kijker zet. Naast het huren van een springkasteel kunt u bij professionele feesttenten, stertenten, tafels en barkrukken huren of kopen. Al deze attracties maken iedere gelegenheid compleet.