Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Verkoop je oude iPhone 4

Verkoop je iPhone 4 vandaag!

Inmiddels is de iPhone 4 al een tijd niet meer het vlaggenschip van Apple, maar jij hebt er wel veel plezier aan gehad. Door dik en dun, door regen en onweer, je iPhone 4 heeft je altijd trouw gediend. Of misschien zat je wel opgescheept met de iPhone 4 van je moeder of broer en kun je nu eindelijk zelf een nieuwe telefoon betalen. Welk motief je ook hebt voor het verkopen van je iPhone 4, je kunt het nu op een snelle en makkelijke manier voor elkaar krijgen. Tegenwoordig verkoop je een iPhone 4 bijna niet meer, iedereen wil een iPhone 5 of 6. Gelukkig zijn er recycle bedrijven die maar al te blij zijn met jouw iPhone 4, verkoop je telefoon aan één van deze bedrijven!

Mijn iPhone 4 is niet zo mooi meer, kan ik deze alsnog verkopen?

Jazeker! Het verkopen van je iPhone 4, in welke staat dan ook, is mogelijk. Uiteraard is er wel een verschil in prijskaartje. Je zult voor een iPhone 4 zonder enige schade natuurlijk meer krijgen dan een iPhone 4 waarmee je bent wezen zwemmen. Desalniettemin, de recycle bedrijven zijn dus wel bereid om elke iPhone 4 verkopen. Je kunt je iPhone 4 dus altijd verkopen aan deze bedrijven.

Waarom kopen deze bedrijven een iPhone 4, hoe ze er ook uit zien?

Als jij jouw iPhone 4 verkoopt dan kan jouw iPhone twee kanten op gaan. Of jouw iPhone 4 wordt gebruikt voor onderdelen, of deze gaat met een kleine opknapbeurt weer terug de verkoop in. Deze bedrijven doen dit omdat er een markt is voor het verkopen van de iPhone 4, als je weet waar je moet zijn. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu! Doordat jij je iPhone 4 verkoopt en niet weggooit, belandt deze niet op de vuilnisbelt maar wordt hergebruikt. Het is in ieder geval een win-win situatie voor iedereen!

Surf snel naar www.cashvoormobiel.nl voor de beste deals!

Voor meer info : http://www.cashvoormobiel.nl