Ondernemers blog
Image default
Financieel

Een incassobureau voor particulieren in de arm nemen.

Incassobureau voor particulieren

Bill incasseert ook particuliere vorderingen. Sterker nog, Bill is hèt incassobureau voor particulieren. Bill heeft zeer veel ervaring met het binnenhalen voor particuliere opdrachtgevers. Ook niet geleverde maar wel afgerekende internetaankopen kunt u via ons laten incasseren. Sommige zaken nemen we niet in behandeling, zoals alimentatie zaken, familiaire kwesties, etc. Heeft u twijfels? Neem dan gerust contact op.  Het meeste kan Bill overigens wel voor u incasseren. Een incassobureau particulier inschakelen doet u bij Bill!

Hoe alles in zijn werk gaat bij een incassobureau voor particulieren

We sturen uw debiteur een eerste brief. We maken kenbaar wat er dan allemaal betaald moet worden. Eventueel kan een betalingsregeling getroffen worden met de debiteur. Dit is eigenlijk voor alle partijen het beste. Naar de rechter gaan, brengt hoge kosten met zich mee. De proceskosten voor particuliere opdrachtgevers is dan weliswaar lager dan dievoor rechtspersonen  maar is altijd nog erg hoog. Om een dure procedure te voorkomen kan bijvoorbeeld via een betalingsregeling voldaan worden. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden. Voor een incassobureau voor particulieren gaat u naar Bill.

Dien gratis uw vordering in

Bij debiteur worden er incassokosten conform de wet incassokosten in rekening gebracht. Meestal is dit een bedrag van 15%. Het minimumbedrag is 40 euro Er wordt tevens btw over de buitengerechtelijke kosten berekend omdat u als particuliere opdrachtgever de btw niet kan verrekenen. Zo komen deze dus niet voor uw rekening. Particuliere incasso opdrachten behandelen wij geheel op basis van no cure no pay. Wat dus inhoudt dat … Als er niets voldaan wordt dan kost het u ook niks.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html