De kinderdiëtist helpt uw kind met PDS op een professionele manier

Standaard

Een kinderdiëtist is er niet alleen om uw kind te helpen met afvallen, ook wanneer uw zoon of dochter het Prikkelbare Darm Syndroom heeft, kunt u bij de professionals terecht. Diëtistenpraktijk De Voedietist is u dan graag van dienst. Wanneer uw kind last heeft van PDS betekent dit dat er een verstoring van de functie van het maag-darmkanaal, en met name van de dikke darm, is. De juiste voeding heeft invloed hierop en kan ervoor zorgen dat uw kind minder last heeft van de bovenstaande klachten.

Overgewicht? Met hulp van een kinderdiëtist raakt uw kind de overtollige kilo’s kwijt

Heeft u advies over voeding voor kinderen nodig? Heeft uw kind last van overgewicht? De kinderdiëtist helpt u daarbij. De professionals bij Diëtistenpraktijk De Voedietist helpen u daar graag bij. Zij houden zich al meer dan 30 jaar bezig met voeding en kunnen u door deze jarenlange ervaring uitstekend van dienst zijn wanneer uw kind overgewicht heeft. Wij helpen u het eten met kinderen weer leuk te maken en zorgen ervoor dat kinderen grenzen hanteren omtrent voeding. Een goede voeding is nu eenmaal de basis van een goede gezondheid en dat is van cruciaal belang wanneer uw kind zo’n grote ontwikkeling doormaakt. De kinderdiëtist is u graag van dienst met bijvoorbeeld een dieetplan. Hiermee kunnen u en uw kinderen de juiste voeding kiezen.

Schakel een kinderdiëtist in wanneer uw kind langdurige buikklachten heeft

Heeft uw kind last van buikpijn of heeft hij of zij een moeilijke stoelgang? Schakel dan de hulp in van een kinderdiëtist! Deze professional helpt u met het kiezen van het juiste voedingspatroon voor uw kind. Kinderen dienen namelijk voldoende vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten binnen te krijgen om zich goed te ontwikkelen. Echter kan het zo zijn dat uw kind last heeft van een allergie of andere aandoening aan de darmen waardoor hij of zij vaak te maken heeft met buikpijn of last heeft van een moeilijke stoelgang. Door een goede voeding kunnen deze klachten worden verminderd of verdwijnen. De kinderdiëtist van Diëtistenpraktijk De Voedietist helpt u en uw kind hiermee door een dieetplan op te stellen. Aan de hand van dit plan krijgt uw kind de juiste voeding binnen.