Ondernemers blog
Image default
Kinderen

geboorte cadeau

Geboortecadeau

Hebben vrienden, familie of kennissen van u een baby gekregen? Dan wordt u ongetwijfeld uitgenodigd om op kraamvisite te komen. Het is dan een goede gewoonte om een origineel geboortecadeau mee te nemen, maar wat voor cadeau moet u nu kiezen? U wilt natuurlijk niet iets geven dat iedereen al geeft en u wilt dat uw geboortecadeau ook daadwerkelijk door de jonge ouders gebruikt zal worden. Het moet het liefste iets zijn dat ze goed van pas komt of dat origineel is. Er zijn dan al heel veel dingen die eigenlijk afvallen. Veel mensen kiezen ervoor om als presentje babykleertjes mee te nemen. Maar dit heeft eigenlijk meerdere nadelen. In de eerste plaats groeien baby’s zo ontzettend snel, dat ze maar kort van dit cadeautje kunnen genieten. In de tweede plaats vinden veel ouders het heel erg leuk om zelf babykleren te kopen. Hier kunnen ze immers zelf ook maar kort van genieten. Vaak hebben ze dan ook al veel kleren gekocht en als u dan ook nog voor het geboortecadeau kiest voor kleertjes, dan kunt u er zeker van zijn dat deze weinig gebruikt zullen worden in de beperkte tijd dat de baby ze past. Als de jonge ouders echter over relatief weinig geld beschikken, dan zullen babykleren wel heel erg goed van pas komen als geboortecadeau. Het is dan wel verstandig om niet voor de kleinste maten te kiezen, want dat doen heel veel mensen meestal al. Kies eens voor kleren die de baby kan dragen als hij of zij een paar maanden oud is. Dan hebben de ouders en het kindje nog veel meer aan uw geboortecadeau en u kunt er zeker van zijn dat dit dan in goede aarde zal vallen. Twijfelt u of kleren een geschikte keus zijn, dan kunt u ook nog altijd overleggen met de ouders of naaste familie van het jonge ouderpaar. Zij kunnen u ongetwijfeld vertellen waar de kersverse ouders de meeste behoefte aan hebben.

Origineel geboortecadeau

Veel mensen komen vaak met dezelfde soort cadeaus aanzetten bij een kraamvisite. Dit is ook logisch, want het is best lastig om iets leuks te vinden waar de ouders ook echt iets aan hebben. Wilt u eens een origineel geboortecadeau geven, dan zijn er toch heel veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dekentje met de naam van de pasgeborene erop. Een dekentje komt immers altijd goed van pas en de naam van het kindje erop geborduurd zorgt voor een leuke, persoonlijke en originele touch. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer producten die u kunt laten personaliseren en die erg leuk zijn als geboortecadeau. U kunt dan denken aan een badcape of een badjas, heerlijk voor als het kind uit bad komt. Maar ook klompjes met de naam en de geboortedatum erop geschilderd zijn natuurlijk heel erg schattig. Ook een handdoekje of een mutsje met de babynaam erop zijn heel erg leuk, net als een knuffeldoekje. Een knuffeldoekje is sowieso een erg goed geboortecadeau, veel baby’s vinden het heerlijk om hier op te sabbelen of er mee te knuffelen. Doordat hun naam erop staat, is het ook meteen duidelijk van wie het doekje is. Dit is erg handig als het kindje naar de kinderopvang of de crèche gaat. Zo raken de doekjes nooit door elkaar en weet iedereen altijd welk doekje bij welke baby hoort. Wat ook een heel erg leuk geboortecadeau is, is een slab of een spuugdoekje met de naam van het baby’tje erop. U ziet, er zijn dus heel veel verschillende mogelijkheden als u op zoek bent naar een leuk en origineel geboortecadeau. Als u voor een van dit soort producten kiest, weet u bijna zeker dat de ouders het niet al van iemand anders zullen hebben gekregen.

Babykadowinkel

Bent u op zoek naar een dergelijk origineel geboortecadeau, dan kunt u hiervoor terecht in de webshop van Babykadowinkel. U vindt hier een zeer ruim aanbod aan originele cadeautjes, alle hierboven genoemde producten hebben zij in hun assortiment en het is ook altijd mogelijk om ze te personaliseren door middel van een opdruk met de babynaam. Maar het levert nog veel meer voordelen om bij hen uw geboortecadeau te bestellen:

  • u kunt gemakkelijk online bestellen
  • geeft u er de voorkeur aan om de producten eerst te zien, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met het bedrijf
  • u kunt uw bestelling feestelijk laten verpakken, zo hoeft u dit zelf niet meer te doen of u kunt hiervan gebruik maken als u een geboortecadeau wilt geven, maar niet in staat bent om op bezoek te gaan bij de ouders
  • er zijn verschillende betaalmogelijkheden waar u gebruik van kunt maken, zoals iDeal, PayPal, MisterCash, rembours en vooraf overmaken
  • de klantenservice kan u via telefoon of email helpen met al uw vragen

Als u op zoek bent naar een geboortecadeau, dan is het dus een zeer goede keus om dat via Babykadowinkel te regelen. Niet alleen is dit heel erg gemakkelijk, u hebt ook de keus uit heel veel verschillende soorten cadeaus. De kans is dus zeer groot dat u er iets van uw gading vindt. U kunt er overigens niet alleen terecht voor een leuk geboortecadeau, u vindt bij hen ook cadeaus voor bijvoorbeeld papa’s en mama’, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes. Voor een zeer ruim aanbod aan cadeautjes rondom de zwangerschap en de geboorte bent u bij Babykadowinkel dus absoluut aan het juiste adres.

Voor meer info : http://www.babykadowinkel.nl/geboorte-cadeau

Gerelateerde artikelen

Hoe kies de juiste kinderopvang?

Een afspraak maken bij het kinderdagverblijf in Moerkapelle

Ideeën voor lichamelijke activiteit voor kleuters