Ondernemers blog
Image default
Marketing

Zipzoo is de tool voor artikel marketing

Offline reclame uitingen zijn niet zo actief als vroeger. Tegenwoordig willen we enkel en alleen even oren en ogen openen als het om reclame gaat waar we zelf interesse in hebben. Waar je vroeger nog de Gouden Gids opensloeg om een bedrijf te vinden, gaat dit nu veel makkelijker met het even Googlen op je telefoon bijvoorbeeld. Wie doet dat niet? Daarom is het plaatsen van artikelen met de juiste webteksten zo belangrijk. Je kan met artikel marketing veel bereiken met dit op goed wordt gebruikt.

Goede content met inhoud is erg belangrijk

Er komt een hele hoop bij kijken bij het in elkaar zetten van een goede content en dit fenomeen is daarom, zoals verwacht, uitgebreid onderzocht. Daaruit is onder andere gebleken dat het verspreiden van de juiste content in de top 3 redenen staat waarom klanten zich aan een bepaald merk binden. Vaak nemen mensen De tijd om een artikel te lezen op news en blogwebsites en klikken ze daarna door naar de website. Dit doen ze alleen als het artikel ze boeit en het onderwerp ze aanspreekt. Maar wat is dan helemaal hot?

Plaats altijd jouw artikelen op zo veel mogelijk plaatsen

Het is verstandig om de geschreven artikelen op meerdere plaatsen aan te bieden. Om elke keer naar een andere website te gaan om een artikel te plaatsen is tijdrovend en daarom is Zipzoo in het leven geroepen. Daar kan je namelijk jouw artikelen vanuit 1 plek naar 300 websites plaatsen. Dat scheelt zeeën van tijd. Neem eens een kijkje op onze website en oordeel zelf de toegevoegde waarde van onze online marketingtool