Ondernemers blog
Image default
Onderwijs

CKV als jaarafsluiting

CKV als jaarafsluiting

De leerlingen op uw middelbare school hebben dit jaar veel dingen anders moeten doen als normaal, voor de leerlingen die dit jaar in het examenjaar zitten is er al helemaal veel veranderd. De maatregelen veranderde constant en scholen moesten open, dan weer dicht en dan weer open. Een lastige tijd, daar zal iedereen het over eens zijn. Toch komt het einde van dit schooljaar in zicht en zit het er naar uit dat wanneer het nieuwe schooljaar van start gaat, het weer op een normaal schooljaar zal gaan lijken. Om het jaar zoals deze is nu toch een positief einde te geven is het leuk om workshops te organiseren op de jaar afsluiting, dit kan bij ckvdag.nl

CKVdag organiseert workshops rondom CKV varierend over verschillende disciplines, deze workshops kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden en zijn daardoor resistent tegen enige veranderingen in de maatregelen. Tijdens een CKVworkshop gaan de leerlingen aan de slag met het leren van nieuwe disciplines of duiken ze verder de diepte in over iets waar ze al een beetje ervaring mee hebben. Veel leerlingen hebben hun mening al klaarliggen als iemand begint over CKV, veel leerlingen zullen hier niet al te vrolijk over zijn. Vaak komt dit door de CKVlessen die de leerlingen hebben gevolgt, deze laten CKV niet altijd tot hun recht komen. 

CKV workshops

Een CKV workshop kan in alle vormen en maten plaatsvinden, afhankelijk van de wens van de school organiseert CKVdag het. De grote hangt ook af van de wens van de school, als deze is dat er meerdere workshops tegelijk plaatsvinden op de school spreken we van een CKVdag, deze kan zich richten op een specifieke discipline of juist over meerdere disciplines. Klink een CKVdag of een CKV workshops als iets leuks voor uw jaarafsluiting? Neem dan vooral contact met ons op! 

http://ckvdag.nl