Ondernemers blog
Image default
Onderwijs

Volg een MCSA opleiding bij Decisco

MCSA, voor als je hogerop wilt

Wellicht heb je er al wel eens van gehoord: MCSA. Dit is een afkorting voor Microsoft Certified Solutions Associate. MCSA is de nieuwe certificering die de oudere Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) vervangt. Een certificering als deze is bijzonder nuttig voor wanneer jij hogerop wilt in je carrière. Indien je een MCSA opleiding wilt volgen, is het belangrijk dat je nagaat waar je die opleiding het best kan volgen. Online zul je ongetwijfeld een groot aantal verschillende aanbieders van dergelijke opleidingen vinden. Laat ons echter hier voor jou op een rijtje zetten waarom Decisco voor jou een goede keuze is. Om te beginnen is Decisco voor MCSA trainingen één van de beste instituten van het land. Decisco biedt haar cursisten onder andere het volgende:

  • de beste gecertificeerde trainers
  • examenbegeleiding
  • officieel cursusmateriaal

Dit betekent voor jou dat je tijdens deze MCSA opleiding te maken hebt met gecertificeerde trainers die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun kennis en didactische vaardigheden. De MCSA cursus wordt daarnaast enkel klassikaal gegeven. Decisco is namelijk een enorme voorstander van lesgeven in klassikaal verband. Het ‘moderne’ e-learning en de methode van zelfstudie die door veel aanbieders van uiteenlopende cursussen zo hoog aangeschreven worden, zijn volgens Decisco juist helemaal niet zo gunstig voor de deelnemer van dergelijke cursussen. Decisco heeft ingezien dat zelfstudie ten koste van de kwaliteit van de opleiding gaat. Door de cursussen enkel klassikaal aan te bieden, wil Decisco ervoor zorgen dat jij als cursist waar krijgt voor je geld. In de klassikale MCSA lessen zullen de ervaren trainers namelijk verbanden leggen tussen de diverse onderwerpen. Decisco is van mening dat veel verbanden tussen verschillende onderwerpen van de MCSA training verloren gaan wanneer cursisten alle beschikbare informatie zelf moeten verwerken. Wanneer het in groepsverband door een deskundige wordt uitgelegd, blijft het lesmateriaal echter veel beter hangen.

Volg een MCSA opleiding bij Decisco

Wanneer je een MCSA training volgt bij Decisco ben je verzekerd van een aantal belangrijke zaken. Naast het hierboven beschreven klassikale aspect van de training, wordt jou ook examenbegeleiding aangeboden. Dit houdt in dat je tijdens de lessen voor de volle 100 procent wordt begeleid bij je voorbereiding op het examen. Je zult oefenexamens voor je kiezen krijgen en uitleg ontvangen over de achterliggende visie van de examenvragen. Deze aanpak van Decisco voor de MCSA examens leidt tot een hoog slagingspercentage. Graag schijnen we ook wat licht op bovengenoemde officiële cursusmateriaal waar jij als cursist recht op hebt. Het materiaal dat voor de MCSA cursussen wordt gebruikt voldoet aan de strenge eisen van Microsoft, wat de kwaliteit betreft. Dit betekent dat tijdens de lessen uitsluitend lesmateriaal wordt gebruikt dat de naam Microsoft Official Learning Product of MOLP draagt. Daarnaast biedt Decisco je in verband met de klassikale MCSA trainingen:

Decisco kan de 100% kwaliteitsgarantie van de MCSA opleiding aan jou aanbieden, omdat wij volledig overtuigd zijn van het succes van onze methodes. Indien een cursist niet volkomen tevreden is over zijn of haar behaalde resultaten tijdens de training, bieden wij hem of haar de mogelijkheid de training nog een keer te volgen in de hoop het dan wel naar behoren af te kunnen ronden. De laagste prijsgarantie is daarnaast de garantie dat wij de goedkoopste aanbieder van MCSA cursussen zijn. Als jij echter elders dezelfde opleiding goedkoper aantreft, laat het ons dan weten. In dat geval zullen we jou namelijk diezelfde lage prijs rekenen en je daarover nog een korting van 10% aanbieden. Daaraan is wel de voorwaarde verbonden dat de vergeleken opleiding op dezelfde manier is opgebouwd als onze training. Dat wil zeggen dat deze ook klassikaal in een gecertificeerd trainingsinstituut wordt gegeven door daarvoor opgeleide trainers.

Beste service, laagste prijs en hoogste kwaliteit

Decisco staat in Nederland in de top van opleidingsinstituten waar Microsoft cursussen worden aangeboden. Wanneer je hier een MCSA training volgt, weet je zeker dat je de beste service, de laagste prijs en de hoogste kwaliteit zult treffen. En als je daaraan twijfelt daagt Decisco je uit op internet de prijzen van de verschillende opleidingsinstituten te vergelijken. Tref je dan een aanbieder die goedkoper is dan wij zijn? Stuur ons daarover gerust een e-mail. Dan zorgen wij dat we onze prijs aan die van hen gelijkstellen én daarnaast nog 10% extra korting geven. We willen graag tevreden cursisten. Hieronder nog een paar voordelen van het volgen van een cursus bij ons opleidingsinstituut:

  • flexibele planning, wat betekent dat jij je eigen opleidingstraject kunt samenstellen en zowel overdag als ’s avonds de lessen kunt volgen. Als je vragen hebt over hoe je planning er in de praktijk uit zal zien, kun je contact met ons opnemen.
  • gratis proefles, dit spreekt uiteraard voor zich. Indien je interesse hebt in een opleiding bij Decisco, bieden wij je graag een gratis proefles aan. Op die manier kun je erachter komen of deze cursus inderdaad bij je past.

Tot slot nog het volgende. De prijs van onze cursussen is altijd inclusief:

  • MOLP, oftewel het officiële lesmateriaal van Microsoft
  • gratis oefenexamens om de kennis die je hebt opgedaan te testen
  • een officieel aanwezigheidscertificaat van Microsoft, oftewel een Certificate of Achievement.

Het volgen van een MSCA opleiding bij Decisco zou voor jou een manier kunnen zijn om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Wij zullen je ondersteunen waar we kunnen met onze klassikale cursus, gecertificeerde trainers, officiële cursusmateriaal en kwaliteitsgarantie. Op naar een betere toekomst!

Voor meer info : http://www.decisco.nl/

Gerelateerde artikelen

De voors en tegens van Huiswerkbegeleiding van 2018!

E-learning video, daar kun je digitaal van leren

3x Waarom een docent niet meer zonder digibord kan