Een partyboot of zeilschip huren en feesten in de buurt van Amsterdam

Standaard

Een partyboot of zeilschip huren en feesten in de buurt van Amsterdam. Geniet met vrienden en familie van een voortreffelijke avond. Tijdens een dagtocht zeilen in de omgeving van Amsterdam kunt u op het zeilschip diverse workshops volgen. Een dagje zeilen met de kinderen op het IJsselmeer wordt op die manier extra bijzonder. Er zijn verschillende workshops waar u uit kunt kiezen. Doet u met zijn allen mee aan een moordspel of gaat u liever met de hele familie leren koken? U kunt ook een spannende quiz doen of een workshop smartlappen volgen. Het zeilschip is tevens als partyboot te huren. Vaar in de avond met vrienden of familie in de richting van Amsterdam en vier daar een prachtig feest.

Dagje zeilen op het IJsselmeer met familie: herbeleef de VOC tijdens een dagtocht nabij Amsterdam

Ga een dagje zeilen op het IJsselmeer met de familie en herbeleef de VOC tijdens een dagtocht nabij Amsterdam. Dit kunt u op Zeilschip Bounty zowel ’s avonds als overdag doen. De VOC-belevenis die u gaat ervaren is een unieke ervaring. Varen op een zeilschip in de omgeving van Amsterdam is geschikt voor de hele familie. Ook de kinderen zullen op het schip een fantastische dag hebben. Op het IJsselmeer een partyboot of zeilboot huren en een dagje zeilen met de kinderen is een bijzonder uitje. U kunt vanuit Amsterdam een tocht maken richting Amsterdam. U heeft ook de mogelijkheid om zelf te kiezen waar u naar toe wilt varen.

Een dagje zeilen op het IJsselmeer met de hele familie is een fantastische ervaring

Als u kiest voor het huren van een zeilboot met de hele familie zult u zonder twijfel een fantastische ervaring op het IJsselmeer beleven. Bij Zeilschip Bounty heeft u de mogelijkheid om diverse arrangementen te boeken. Op die manier maakt u de vaartocht met het zeilschip in de regio Amsterdam nog aangenamer. Met vrienden kunt u op het schip een whiskyproeverij doen. Of maak van een dagje zeilen op het IJsselmeer met de familie een ware culinaire belevenis. U bepaalt zelf welk arrangement u kiest en dan wordt uw hele dagtocht op Zeilschip Bounty voor u verzorgd. Dat wordt een uitje om nooit meer te vergeten.

https://zeilschipbounty.nl/