Kies voor de aanleg en onderhoud van tennisbanen voor een echte specialist

Standaard

Wilt u een tennisbaan laten aanleggen? Of laat u onderhoud uitvoeren aan uw tennisbanen? Dat is verstandig! Door middel van onderhoud verlengt u namelijk de levensduur van uw baan. Op die manier hoeft u niet om de vijf jaar een nieuwe tennisbaan aan te laten leggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze. Kiest u voor eenmalig of periodiek onderhoud bij deze specialist?

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

Bent u op zoek naar winddoeken van hoogstaande kwaliteit? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van een gespecialiseerd bedrijf als Ton de Rooij Tennis. Zij bieden u winddoeken van Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Wilt u thuis een tennisbaan laten aanleggen? Of bent u op zoek naar een geschikt partij voor de nieuwe tennisbanen van de plaatselijk tennisvereniging? Bekijk dan de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf als Ton de Rooij biedt. Zij zijn dé partner op het gebied van het aanleggen van uw tennisbaan. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Kies voor deskundig advies van Ton de Rooij Tennis, de gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.