Paintball en andere activiteiten in een prachtige omgeving in Brabant

Standaard

De omgeving van Brabant staat bekend om zijn mooie natuur en de bosrijke gebieden die nog altijd aanwezig zijn. De Hooghei is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, als u op zoek bent naar een activiteit in deze schitterende omgeving. Dat is mogelijk, als u paintball speelt bij De Hooghei in Brabant. Hier kunt u terecht voor het spelen van een vermakelijke outdoor activiteit, zoals paintball of survival, maar ook voor heerlijk eten achteraf. Van brunch tot lunch, van tapas tot diner à la carte en van driegangenkeuzemenu tot live cooking buffet, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kop koffie drinken of borrelen.

Paintball Brabant leuk voor kinderfeestjes

De kinderen zullen het helemaal geweldig vinden, een potje paintball spelen in het bos! En u ook, want de kinderen verbranden zo lekker alle overtollige energie!U heeft ‘ja’ gezegd, maar eigenlijk heeft u geen idee waarmee u de kinderen moet vermaken. Heeft u al eens aan outdoor activiteiten zoals paintball in Brabant gedacht? Bij De Hooghei kunnen kinderen paintball spelen in een natuurrijke omgeving. U kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, die bestaan uit een outdoor activiteit en friet met een snack en ranja. Een arrangement voor een kinderfeestje is op iedere dag te boeken en de kinderen zijn er zeker een paar uur zoet mee.

Arrangement met paintball en buffet in natuurlijke omgeving in Brabant

Wat doet u na intensieve fysieke inspanning? Precies, goed eten! Kom voor beiden naar De Hooghei in Brabant voor een topdag! Wanneer u uw feest organiseert bij een partycentrum, dan kunt u vaak kiezen uit een aantal arrangementen. Door voor zo’n arrangement te kiezen, bespaart u veel tijd en moeite. Heeft u eraan gedacht om een outdoor activiteit als paintball in Brabant te boeken voor de gasten? Doe dat dan bij De Hooghei. Hier heeft u keuze uit veel verschillende arrangementen, die bestaan uit een outdoor activiteit en een heerlijk diner. Op de dag dat u met uw gezelschap bij ons langskomt, wordt u allen ontvangen met koffie/thee en gebak. Hier beleeft u gegarandeerd een geslaagde dag.