Een aanhangwagen keuring kan altijd dichtbij huis

Standaard

Geen zin om ver weg te moeten gaan voor een keuring van uw aanhangwagen? Dan heeft u geluk, want dankzij TOSCON kan u in heel Nederland uw aanhangwagen laten keuren. TOSCON heeft 10 Service Centers door heel Nederland en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhangwagen. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunnen aanhangwagens en voertuigen onderhouden en gerepareerd worden op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

Aanhanger keuren: 24 uur per dag en 7 dagen per week

Soms heeft u onverwachts pech. Of er is dringend een keuring van uw aanhangwagen nodig. Een aanhanger laten keuren, repareren of onderhouden kan 24 uur per dag en 7 dagen per week bij TOSCON. De 24-uurs service is ideaal voor transporteurs die midden in de nacht of op een ander moeilijk tijdstip pech hebben. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

Aanhanger keuring: onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparaties zijn geregeld nodig bij een aanhangwagen. Tijdens een keuring van uw aanhangwagen kan dit blijken. Zij stellen een overzichtelijke offerte op, zodat u zelf kunt beslissen of u een reparatie wilt laten uitvoeren. Voor het onderhoud en de reparatie kunt u bij TOSCON niet alleen terecht voor het remsysteem en de assen, maar ook voor een autolaadkraan, een cargofloor zelflossende vloer en een laadlift. Informatie over de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhangwagen kan op uw verzoek digitaal worden opgeslagen, zo kunt u er overal over beschikken.

http://www.toscon.com/