Elke MF tractor die nu te koop staat heeft een enorm lange levensduur

Standaard

Nadat uw oude tractor het heeft begeven, bent u waarschijnlijk zo snel mogelijk op zoek gegaan naar een nieuwe MF tractor die te koop staat. Maar waarvoor kiest u nu precies? U heeft immers keuze uit een ruim assortiment bij Jan Peters & Zonen en daardoor is het lastig om een keuze te maken. Het moet natuurlijk om een machine gaan die geschikt is voor het werk dat u voor ogen heeft, maar een ding is minstens net zo belangrijk. En dat is de levensduur! Een tractor kost een hoop geld en u wilt daar natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Massey Ferguson is dan een uitstekende keuze. Met 160 jaar aan finetuning onder de motorkap is dit tractormerk het beste dat nu op de markt verkrijgbaar is. Bij Jan Peters & Zonen kunt u een MF tractor vinden die te koop wordt aangeboden.

Tractor kopen? Kom hem helemaal in het nieuw bekijken bij de experts

Overweegt u om een nieuwe tractor te gaan kopen? En gaat u voor een nieuw exemplaar? Of wilt u zelfs een nieuwe tractor met de nieuwste technologieën kopen, zodat u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren? Bij Jan Peters & Zonen kunt u langskomen, op afspraak, om het aanbod van nieuwe tractoren te bekijken. Hier worden alle modellen van de wereldberoemd MF tractor te koop aangeboden. Door langs te komen kunt u niet alleen een indruk opdoen van het aanbod. U kunt ook om advies vragen aan de professionals die hier werkzaam zijn. Deze tractoren worden hier al 35 jaar verkocht en het personeel is daardoor uitstekend op de hoogte van de specificaties van ieder model. Kom snel langs!

Tractor kopen; ook nieuw voor een schappelijke prijs

Een tractor kopen duur? Nee hoor. Mits u de tractor bij het juiste bedrijf koopt natuurlijk. Jan Peters & Zonen is een goede optie. Een MF tractor die zij te koop aanbieden, hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Dat is mooi meegenomen. Toch? Het is allemaal afhankelijk van waar u de tractor voor wilt gebruiken. In de showroom van deze expert vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!