Ondernemers blog
Image default
Winkelen

Heren tas

Bij mannen tassen denken we al snel aan van die saaie, grote, logge en groot formaat tassen. Dat komt waarschijnlijk, omdat de heren bijna alleen tassen gebruiken voor hun werk en niet zoals dames de tassen bijvoorbeeld ook als mode accessoire gebruiken. Een herentas is functioneel, vaak voor het werk of voor op reis. Dat functioneel niet bij voorbaat saai, groot en log hoeft te betekenen, kunt u zien bij de tassen collectie van Marington.nl, de lifestyle webshop. Trendy, stijlvol en functioneel, dat is de herentas van tegenwoordig.

 

De moderne man van tegenwoordig is modebewust en besteedt meer aan dacht aan uiterlijk en accessoires. Wie wil tegenwoordig nog gezien worden met een soort schooltas om zijn laptop en papieren in op te bergen? De praktische herentas van tegenwoordig is stijlvol en modieus, groot of klein, afhankelijk van de behoefte. De tas van de moderne man kan tegenwoordig ook een handige schoudertas zijn of een tas die men ook op de rug kan dragen. Handig voor als u misschien sportief op uw fiets of motor naar het werk gaat. De tassen uit het assortiment van Marington.nl zijn niet alleen stijlvol, maar voldoen ook aan de kwaliteitseisen van de moderne man. De leren tassen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, zo kunt u bijvoorbeeld voor een stijlvolle ambachtelijk gemaakte schoudertas van Italiaans kalfsleer kiezen, of voor een robuuste leren aktetas met opbergruimtes voor de smartphone en laptop. De herentassen zijn er niet enkel in leer ook kunt u bij Marington terecht voor stoere schoudertassen voor heren gemaakt van waterafstotend canvas.

 

Laat u eens verrassen bij Marington.nl. Zij hebben meer dan honderd verschillende modellen herentassen in hun assortiment en dan hebben we de ruime keuze aan pilotentassen, koffers, trolleys en reistassen nog buiten beschouwing gelaten! De moderne man wil tegenwoordig graag gezien worden met een tas die bij hem past. Ook voor de man wordt de heren tas steeds meer een accessoire waarmee hij kan laten zien wie hij is en waar hij voor hij staat.

https://www.marington.nl/herentassen/