Ondernemers blog
Image default
Woning en Tuin

De prijs van een gietvloer

De prijs van een gietvloer wordt bepaald door een aantal factoren. Daarom vind u bij ons website een uitgebreide lijst waarin deze factoren uitgelicht worden. De prijs van een gietvloer is door de verschillende factoren niet zomaar te bepalen, je hebt te maken met verschillende ruimtes, materialen en kleurwensen bijvoorbeeld.

Hoe groot is de ruimte?

De prijs van een gietvloer wordt deels bepaald door de afmetingen van de ruimte. Hoe groter de ruimte, des te lager is de gietvloer prijs per vierkante meter!

De juiste ondergrond

De staat van de ondergrond speelt ook een rol bij het bepalen van de prijs van een gietvloer. Daarom kijken we altijd eerst of de huidige ondergrond geschikt is. Als dit niet zo is dan wordt de prijs van de gietvloer vaak wat hoger omdat de ondergrond eerst goed gemaakt moet worden.

De juiste materialen

Het belangrijkste aspect is natuurlijk het materiaal dat er gebruikt worden. Hoe beter de materialen, des te langer gaat de gietvloer mee. Wij leveren gietvloeren inverschillende samenstellingen waarop de prijs gebaseerd wordt. Het ene materiaal is duurder al het andere en daarom kunnen de prijzen van gietvloeren verschillen. Ook het ontwerp van de gietvloer speelt een rol. Wil u één effen kleur of wilt u juist patronen toepassen? Uiteraard is een egale gietvloer deal goedkoper. Als je meer wil weten over de prijs van een gietvloer dan kun je op de links in dit artikel klikken!

Voor meer info : http://www.gietvloerprijzen.nl/