Ondernemers blog
Image default
Woning en Tuin

Koopwoning verhuren Zwolle

Een koopwoning verhuren Zwolle regelt u gemakkelijk via Koopwoningen Verhuren! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van koopwoningen via de leegstandswet en kunnen u van professionele informatie voorzien over bijvoorbeeld regels en wetten.

Verhuren via de leegstandswet

Verhuren via de leegstandswet brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u dubbele lasten dekken, is uw woning minder gevoelig voor vandalisme en kunt u uw woning gewoon te koop laten staan. Doordat u beperkte huurbescherming dient te garanderen is het gemakkelijker de huurder te laten vertrekken als u uw woning heeft verkocht. U dient rekening te houden met een aantal zaken. U dient bijvoorbeeld toestemming te vragen bij uw bank en uw verzekeraar in te lichten. Ook moet u rekening houden dat de aanvraag van de vergunning bij uw gemeente tot 6 weken kan duren.

Wij helpen u met verschillende zaken rondom de verhuur van uw koopwoning. Zo zoeken wij een betrouwbare huurder, helpen wij met het aanvragen van de vergunning bij uw gemeente en stellen wij een degelijk huurcontract op. Doordat Koopwoningen Verhuren gebruik maakt van lokale makelaars, wordt u altijd geholpen door een professional met ervaring op de lokale markt. Zo weet uw makelaar precies hoe uw woning het beste kan worden aangeboden om zo een geschikte huurder te vinden.

Ook kunt u bij Koopwoningen Verhuren terecht voor beheer van uw woning. U kunt bij ons terecht voor technisch en financieel beheer, dit houdt onder andere in dat wij kleine technische problemen helpen oplossen en wij facturen versturen.

Meer informatie over koopwoning verhuren Zwolle via Koopwoningen Verhuren? Bezoek onze website: www.KoopwoningenVerhuren.nl of bel 088- 700 99 55!

Voor meer info : http://www.koopwoningenverhuren.nl/koopwoning-verhuren-zwolle/