Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Werking Mozzie Muggenvanger

De mozzie muggenvanger voor in uw tuin

Binnen zijn muggen en vliegen natuurlijk al een enorme last, maar ook buiten zijn deze beestjes en alle andere vliegende insecten over het algemeen een enorme plaag. Buiten zitten op een mooie zonnige dag zit er over het algemeen niet in. Wilt u de lunch eens fijn in de tuin nuttigen? Dat is een heel erg prettig idee, maar niet als er wespen of andere beestjes om u heen vliegen of op uw eten komen zitten. Dat is naast lastig ook nog eens heel erg onhygiënisch. Dit wilt u dus voorkomen. Daarom is de mozzie muggenvanger hier een ontzettend goede oplossing voor.

Ten eerste is het apparaat bijzonder laag geprijsd. Dat is al een groot voordeel, helemaal in tijden van economisch minder voordelige situaties.  Deze muggenvanger beschikt over UV licht, co2 en warmte, waarmee hij alle insecten aantrekt. Daarnaast werkt hij zonder elektriciteit.  De co2 zorgt voor koolmonoxide, die op haar beurt er extra voor zorgt dat de insecticiden naar de mozzie worden gelokt.

Werking Mozzie muggenvanger

Zodra de muggen, vliegen of andere beestjes door het UV licht, de warmte of de co2 zijn aangetrokken en zij dicht mij de mozzie muggenvanger zijn, worden de beestjes door een stille ingebouwde ventilator naar binnen gezogen. Hierna komen zij in een opvangbakje terecht en heeft u er geen enkele last meer van. Zo simpel werkt het. Dit bakje is overigens heel eenvoudig uit het apparaat te halen en eenvoudig schoon te maken.

U kunt de Mozzie dag en nacht aanlaten. De insecten die ’s nachts actief zijn hebben hierdoor ook geen schijn van kans. Denk hierbij aan bijvoorbeeld motten en muggen. En aangezien u hem tijdens dat late tijdstip over het algemeen buiten niet nodig hebt, kunt u de Mozzie gewoon binnen neerzetten. Ook op uw slaapkamer, want hij is namelijk geluidloos.

http://www.mozziemuggenvanger.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom signaal kleding gebruiken?

Dé videocursus voor startende ondernemers!

Glaszetter Ridderkerk vinden? 3 tips