Ondernemers blog
Image default
Dienstverlening

De verloskundige in Nijmegen Noord helpt gedurende de zwangerschap

Bij de samenhangende verloskundige in Nijmegen Noord, wordt er samengewerkt met diverse specialisten en ziekenhuizen om zo het optimale resultaat te kunnen bieden aan alle mensen die graag gebruik zouden willen maken van de diensten die hier worden aangeboden. Het meemaken van een zwangerschap is een ontzettend mooie gebeurtenis en het is niet iets wat je heel vaak in je leven gaat meemaken. Dat betekent dat je zeker moet gaan genieten van de periode dat je constateert dat je zwanger bent, tot aan het moment van bevallen. Natuurlijk heb je daarna nog een heel leven voor de boeg samen met je kindje waar je van kunt gaan genieten, maar allereerst moet er worden gefocust op een goede zwangerschap die goed verloopt en waar jij je ook prettig bij voelt.

Zwanger?

Het is uiteraard het geval  dat wanneer het je eerste zwangerschap is, je nog niet zo veel van het onderwerp af weet en rondloopt met allerlei vragen. De verloskundige in Nijmegen Noord staat voor je klaar om je te helpen en je bij te staan in de periode dat je zwanger bent. Samen met je partner kan je je aanmelden bij de verloskundige in Nijmegen Noord en je krijgt een persoon aan je gekoppeld die je door deze periode heen gaat helpen en je gaat begeleiden. Dat houdt in dat je hier wekelijks een keer een bezoek gepland om zo de vorderingen van de zwangerschap goed in de gaten te houden.

Echo

Daarnaast zal de verloskundige in Nijmegen Noord kijken naar een manier waarop er goed kan worden gekeken naar de gezondheid van de baby. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door een extra echo, naast de echo’s die je al in het ziekenhuis laat uitvoeren. Deze echo kan je dan in contact brengen met de baby die groeit in je buik. Je kunt dit een aantal keer laten doen, om zo nog dichterbij je kindje te komen staan.