Ondernemers blog
Image default
Financieel

Koop Bitcoins met ideaal – 5 redenen waarom u ideaal moet gebruiken om online munten te kopen

Dit is een artikel onderzoeken hoe digitale valuta’s te kopen en verkopen, zoals die u kunt gebruiken met de service die bekend staat als ideaal. Met deze service kunnen haar gebruikers een van honderden verschillende virtuele valuta’s kopen met het potentieel om honderden winsten in de loop van de tijd te genereren. Als u niet bekend bent met deze specifieke service, is het gewoon een platform waarmee u in een of meer populaire virtuele valuta kunt verhandelen zonder ooit uw huis te verlaten. Dit wordt bereikt door een reeks wereldwijde computernetwerken te gebruiken waarmee iemand inlogt, een account aanmeld en transacties kunnen maken. De voordelen van het gebruik van deze service zijn veel en gevarieerd, inclusief maar niet beperkt tot:

 

Allereerst, wanneer u Bitcoins met IDEAL koopt, kunt u onmiddellijk aan de slag. U hoeft niet te wachten op een makelaar om uw handel goed te keuren of voor een markt om te veranderen voordat u aan de slag kunt. Zodra u uw account kunt instellen, kunt u dan beginnen met het kopen en verkopen van virtuele valuta’s van overal over de hele wereld. Er zijn geen beperkingen op de valuta die u kunt ruilen en er zijn geen commissies om te betalen. Dit betekent dat u betrokken kunt raken bij de wereldwijde markt met aanzienlijk minder moeite dan wat nodig is met andere opties.

 

Ten tweede, wanneer u Bitcoins koopt met Ideal U hebt volledige controle over uw transacties.

Wanneer u een traditionele bemiddelingsbureau of zelfs een bank gebruikt, worden het proces van kopen en verkopen typisch door iemand anders afgehandeld. Bovendien is de koopprijs meestal niet de jouwe om te bewaren. In dit geval is de verkoopprijs degene die doorgaans aan u wordt gegeven en dan wordt u gedwongen het te verkopen aan de makelaar voor het bedrag dat u hebt gegeven. Dit kan vaak resulteren in een paar problemen, omdat de verkoopprijs vaak veel hoger is dan wat de daadwerkelijke koopprijs zou moeten zijn. Met deze service heeft u de mogelijkheid om de verkoopprijs te dicteren.

 

Ten derde, met ideaal, kunt u een verscheidenheid aan verschillende munten ontvangen om overal ter wereld te kopen. In voorgaande jaren, toen mensen bitcoins wilden kopen, moesten ze door een makelaar gaan of ze moesten kopen bij hun dealer van de geboortestad. Tegenwoordig kun je echter eigenlijk munten van over de hele wereld kopen met je creditcard als een elektronische transactie. Dit maakt het extreem eenvoudig om geld over te dragen naar elke plaats over de hele wereld en het maakt het ook erg handig om verschillende munten te hebben in verschillende denominaties zoals één Amerikaanse dollar is gelijk aan 5,5 Canadese dollars of een Britse pond is gelijk aan 5 Canadese dollars.

 

Ten vierde kunt u ook de services van een makelaar gebruiken wanneer u Bitcoins koopt met ideaal in plaats van rechtstreeks met de verkoper om te gaan.

Wanneer je door een makelaar gaat, moet je nog steeds omgaan met de persoon die de munten heeft uitgegeven – maar in plaats van met de persoon direct door een makelaar te gaan, ga je rechtstreeks met het bedrijf dat de munten heeft uitgegeven. Dit kan ongemakkelijk zijn als u niet veel lokale contacten hebt met de mensen die deze munten in uw lokale valuta afgeven.

 

Vijfde, als u niet rechtstreeks met de verkoper wilt omgaan en u geen verbinding hebt met het uitgevende bedrijf, moet u contact opnemen met een escrow-service. Deze bedrijven zullen de bitcoins voor u kopen en vasthouden totdat u genoeg hebt om ze aan een andere koper te verkopen. Hoewel dit misschien een goede manier klinkt om bitcoins met ideaal te kopen, is er een belangrijke ondergang voor deze methode – de prijs van de munten gaat constant op en neer. Dus, als u van plan bent om voor een langere periode vast te houden aan de munten, wilt u misschien een andere methode overwegen om geld te kopen. En als u een Escrow-service gaat gebruiken, zorg er dan voor dat u een nauwkeurige marktprijs krijgt, zodat u niet over uw munten betaalt!

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl