Ondernemers blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Must have gereedschap voor in huis

Must have gereedschap voor in huis

Je kent het wel, je wilt even een lampje ophangen, maar je hebt geen goede schroevendraaier. Ontzettend vervelend, vind je niet? Belangrijk is het dus dat ieder huis beschikt over een aantal basis items, zodat de meest eenvoudige klusjes geen enkel probleem meer zijn. Om je een idee te geven, hebben we een lijstje voor je gemaakt, met gereedschappen die een absolute must have zijn voor ieder huis. Op deze manier ben je namelijk niet meer afhankelijk van anderen en kun je de meeste klusjes helemaal zelf doen.

 

Schroevendraaiers

Je zult verstelt staan hoe vaak of je een schroevendraaier nodig hebt. Niet alleen voor het ophangen van een lamp zijn ze handig, maar wat dacht je van het vervangen van de batterijen van een willekeurig apparaat? Nu zal dit bij de meeste afstandsbedieningen niet meer nodig zijn, maar wanneer we kijken naar kinderen speelgoed, dan natuurlijk wel. Zorg er dus voor dat je op z’n minst een kruiskop schroevendraaier in huis hebt, maar ook een spanningszoeker. Zo is geen schroef je meer de baas!

 

Multitool

Voer jij zelf regelmatig wat klussen thuis uit? Dan is een multitool een absolute aanrader. De Beste multitool vind je namelijk in allerlei verschillende soorten en maten. Hiermee kun je bijvoorbeeld schuren, zagen, maar ook snijden. Het grote voordeel aan dit apparaat, is dat hij werkt op een accu, waardoor je er mee door het hele huis en ook daarbuiten kunt. Je bent dus niet afhankelijk van bijvoorbeeld een verlengsnoer.

 

Hamer

De kans dat je wel eens een schilderij moet ophangen, die is natuurlijk vrij groot. Waar de meeste schilderijen worden vastgemaakt door middel van een plug en een schroef, kunnen de wat kleinere schilderijen prima met een spijker worden opgehangen. Het is dan natuurlijk wel zo handig om een hamer in huis te hebben. Bij voorkeur een klauwhamer die als best getest is, zodat je er ook een spijker weer mee uit de muur kunt halen.