Ondernemers blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Genieten van shisha

Het is heel leuk om de waterpijp te roken met vrienden. Gezellig met z’n alle een avondje genieten van de waterpijp onder het genot van een drankje. Hoewel het niet heel gezond is om de waterpijp te roken vallen de lange termijn effecten gelukkig mee omdat je de waterpijp niet heel frequent rookt. Het is niet heel erg verslaven om de waterpijp te roken. Hoewel er wel nicotine inzit is deze hoeveelheid dusdanig klein dat er geen verslaving opgebouwd wordt. Hiernaast is het vrij lastig om de waterpijp op te bouwen. In ieder geval lastig genoeg om geen verslaving op te bouwen. Bij sigaretten is het veel makkelijker om een verslaving op te bouwen. Niet alleen omdat ze mee nicotine bevatten, maar ook omdat ze voor het grijpen liggen.

Het is daarom ook slimmer om een waterpijp te pakken. Het is niet alleen leuk, er zijn ook nog een heleboel verschillende shisha smaken. Hoewel ze niet allemaal even populair zijn, zijn er vrij veel smaken die heel veel gerookt worden en heel goed in de smaak vallen bij mensen. Een voorbeeld hiervan is appelgebak. Niet alleen lekker om te eten, maar ook nog om te roken. De populairste smaken voor de waterpijp zijn de fruitsmaken. Het zijn vaak frisse en zoette smaken die lekker lang blijven hangen en ook lekker ruiken.

Naast de smaak van de tabak verschillen ook de waterpijp kooltjes. Om de waterpijp ‘gezonder’ te maken, is er nu ook herbal shisha tabak. Dit is natuurlijk tabak die gezonder is dan de traditionele tabak. Omdat het geen tabak is, maar kruiden en specerijen zijn is het natuurlijker en bevat het minder teer en is het gezonder. 

De waterpijp is makkelijk te variëren en je kan het zo speciaal maken als je zelf wilt. De mogelijkheden zijn oneindig en het is gelukkig niet heel moeilijk om is een keer wat anders te doen.

https://premium-hookahs.nl