Ondernemers blog
Image default
Vervoer en transport

Een aanhangwagen vrachtwagen nodig?

Rondaan is een bedrijf die gespecialiseerd is in wagenbouw en carrosserie. Dit moderne familiebedrijf bestaat al vanaf 1915. Inmiddels is de 4e generatie van deze familie al binnen dit bedrijf werkzaam. Niet voor niets kunnen de Rondaan ’s hun vakmanschap combineren met de nodige ervaringen in deze techniek. Zij staan dag en nacht voor je klaar en zorgen ervoor dat alle klanten goed geholpen worden. 

Of je nu op zoek bent naar een aanhangwagen vrachtwagen, of een Palfinger kraan en meer, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. 

 

Op maat gemaakte aanhangwagen

Bij Rondaan is het mogelijk om een op maat gemaakte aanhangwagen vrachtwagen te ontwerpen. Dit bedrijf heeft heel veel jaren ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen van dit soort aanhangwagens. Op de website van Rondaan is het mogelijk om een eigen RAF-aanhangwagen samen te stellen. Ga hiervoor naar Productconfigurator Rondaan. Door een aantal vragen hier online te beantwoorden kan een offerte worden aangevraagd. Voordeel is dat je hiermee een aanhangwagen geheel naar eigen wens kunt laten bouwen. 

Bekijk online de reeds opgeleverde projecten van dit bedrijf. Te zien op de website met mooie foto’s erbij. Zo krijg je een impressie over dit fraaie bedrijf. Van plan om ook een eigen aanhangwagen vrachtwagen te laten ontwerpen, neem dan contact op met dit bedrijf. De medewerkers zullen er alles aan doen om jouw ontwerp en de eventuele uitwerking hiervan tot in de puntjes te verzorgen. Ook voor reparatie, verhuur en diverse andere diensten kun je hier terecht.