Ondernemers blog
Image default
Webdesign

Professionele website laten maken bij SiteToGo

Ik heb een professionele website laten maken bij SiteToGo. En daar leg ik graag wat meer over uit! Ik ben namelijk heel erg tevreden over het eindresultaat en kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen om naar dit webdesign bureau te gaan, als je een professionele website laten maken wilt. Ik zal in dit artikel onder andere vertellen wat hun manier van werken is, maar ook hoe ik bij hen terecht kwam. Daarnaast natuurlijk ook hoe mooi mijn eigen website is geworden!

Professionele website laten maken

Voor mijn bedrijf wil ik graag een nieuwe professionele website laten maken. Maar omdat ik ZZP’er ben, wil ik liever niet dat dat enorm veel geld gaat kosten. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een juist webdesign bureau wat daar precies bij past. En al gauw kwam ik op de website van SiteToGo terecht. Daar kun je een professionele website laten maken voor maar €450,-. En dat is een vaste prijs! Ik hoorde namelijk van kennissen dat er website bouwers zijn die een ‘vanaf’ prijs noemen. En dan wordt het uiteindelijk dus veel duurder. Maar bij SiteToGo is dat dus niet het geval!

Prachtige website

Uiteindelijk heb ik dan ook aangegeven bij SiteToGo dat ik graag door hen een website wil laten maken. Daar reageerden zij direct verheugd op. En ze gaven aan dat ik dan eerst dien te kiezen uit een van de templates. Die kon ik kiezen bij de voorbeelden, hoorde ik. En daar stonden heel professionele websites tussen! Uiteindelijk heb ik er een uitgekozen. En die is vervolgens volledig in mijn huisstijl gezet. Inclusief foto’s van het werkpand etc.

Het eindresultaat is dus prachtig geworden. Een heel professionele website voor een lage prijs! Dus mocht je een website bouwer zoeken, dan kan ik SiteToGo zeker aanbevelen!