Ondernemers blog
Image default
Aanbiedingen

5 dingen die aanwezig moeten zijn in elke voetbalkantine

Voetbal is een prachtige sport. Veel mensen vinden veel plezier in het beoefenen van deze sport, maar er is vaak één ding wat ze nog liever doen dan het spelen van de wedstrijd: samenkomen in de kantine nadat de wedstrijd gespeeld is. Om deze ervaring optimaal te laten zijn, moeten de volgende vijf dingen zeker in uw kantine aanwezig zijn!

1. Tv’s

Geen sportkantine zonder dat er sport gekeken kan worden. Hier hoeft u echt geen live verbinding met uw eigen velden te hebben, maar juist een allround pakket waardoor alle topwedstrijden gekeken kunnen worden. Er is niets zo mooi als eerst zelf een wedstrijd te spelen en vervolgens uw lievelingsclub te bekijken in de kantine. Daarnaast geldt een voetbalwedstrijd ook altijd als een mooi achtergrondgeluid; de tv kan dus absoluut niet ontbreken.

2. De bar

Tijdens de wedstrijd houden u en uw teamgenoten het bij water om de sportervaring te optimaliseren, maar zodra de wedstrijd voorbij is, mag het een stuk minder gezond. Zo houden veel spelers ervan om een biertje te drinken, of een lekkere snack vanuit de frituur te eten. Dit kan niet zonder een perfecte bar! Let hierbij op: deze wordt niet alleen door de volwassen spelers gebruikt, dus zorg ook voor chips en andere snacks voor de jongere voetballers.

3. Dartbord

In principe is er niet heel veel verschil tussen een voetbalkantine en een café: het enige verschil is de reden waarom mensen er komen. De inrichting van uw kantine mag dus ook best overeenkomen met die van een café, waar een dartbord natuurlijk niet mag ontbreken. Als extra kunt u ook nog zelf dartpijlen bij de bar neerleggen, die u kunt verhuren, maar u kunt er vanuit gaan dat de fanatiekelingen zelf hun eigen pijlen meenemen.

4. Voetbaltafel

Zoals we eerder ook al zeiden zal uw kantine niet alleen worden gebruikt door de volwassen leden van uw club, maar ook door de kinderen. Darten is vaak een wat te volwassen spel voor ze, maar ook zij houden van een spel in de kantine. De perfecte oplossing: een voetbaltafel kopen. Tafelvoetbal is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden en waar kinderen uren plezier aan kunnen beleven. Het past natuurlijk ook perfect bij u als voetbalclub, dus is het een logische keuze.

5. Kleding in thema

Als laatste is een voetbalkantine geen voetbalkantine als deze niet voetbal gerelateerd gekleed is. Dit is makkelijk te bereiken, namelijk door voetbalshirts, sjaaltjes en vaantjes ophangen waar mogelijk. Hierbij kunt u de tenues van uw eigen team gebruiken, maar ook partnerclubs en bekende tegenstanders zullen graag hun shirt afstaan om in uw kantine te hangen. Zo creëert u een sfeervolle plek, die stiekem ook als museum kan fungeren.

Game on!

Wanneer mogen we eens bij uw kantine langskomen?