Ondernemers blog
Image default
Aanbiedingen

Tuinstoelen verkopen in vijf stappen!

Hou jij ervan om de handen uit de mouwen te steken en zou je hier graag een extra zakcentje mee bijverdienen? Dan is zelf tuinstoelen in elkaar zetten en deze vervolgens verkopen een leuke bijbaan voor jou. In deze blog vertellen we hoe je dit snel en eenvoudig kunt doen, dus lees snel verder!

1. Ontwerpen

Om je product te promoten is het belangrijk dat jij duidelijk op papier hebt staan wat je product precies is. Het is daarom goed om eerst tijd te stoppen in het ontwerp van je stoel: hoe gaat deze eruitzien en hoeveel verschillende soorten stoelen wil jij verkopen? Hou jij ervan om met je handen te denken, dan kun je simpelweg beginnen een stoel te maken en kijken waar je eindigt. Je schrijft de stappen op, zodat je deze kunt herhalen bij een bestelling.

2. Website

Je stoelen bestaan – tijd om ze onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Tegenwoordig is er geen betere manier om dit te doen dan door een website aan te maken. Hierop vertel je je verhaal: dat je ervan houdt om stoelen te maken en dat je hiermee graag van waarde wil zijn voor anderen. Je laat zien welke stoelen er te bestellen zijn en wacht totdat de bestellingen binnen komen!

3. Mond-op-mond reclame

Aangezien het maken van tuinstoelen vooral een bijbaan is voor jou, heb je waarschijnlijk niet de ambitie om hiermee een grote speler op het gebied van tuinstoelen te worden. Mond-op-mond reclame is in dit geval dan ook uitstekend. Nodig je vrienden uit om over je producten te praten, misschien zelfs in ruil voor een tuinstoel. Deze manier van promotie werkt perfect bij kleinere bedrijven, omdat het toevoegt aan de authenticiteit van je bedrijf.

4. Pinterest

Aangezien een tuinstoel echt kan bijdragen aan de sfeer die je in een tuin hebt, is Pinterest Adverteren een goede keuze. Gebruikers van Pinterest komen hier namelijk terecht omdat ze geïnspireerd willen raken. Het krachtige aan de advertenties op Pinterest is dat ze er niet uitzien als een advertentie: pas als je advertentie wordt aangeklikt, wordt dit zichtbaar. Maar, aangezien je dan de interesse al gewekt hebt, kun je ook op een actie rekenen.

5. Verkopen maar!

Je product en daarmee je merk staat – tijd om aan de slag te gaan! Eigenlijk begint nu pas het leuke gedeelte van alles: jij mag de handen uit de mouwen steken en voor anderen tuinstoelen in elkaar zetten. Waar kunnen wij een bestelling plaatsen?

 

https://www.traffictoday.nl/