Ondernemers blog
Image default
Auto’s en Motoren

De beste autosleutels van Car-Key

Car-key Uw sleutels verloren? Een hele opgave!
Bent u uw sleutels verloren? Dan weet u dat er heel wat bij komt kijken. Wanneer dit niet gebeurd is, dan heeft u geluk, maar eigenlijk zou u zich het best daartegen beschermen door bijvoorbeeld een autosleutel bij te maken. Dit kan u doen bij Car-Key.

Auto sleutel bijmaken
Wanneer u uw sleutels bent verloren, dan zal u wel blij zijn wanneer u vooraf uw sleutel heeft laten bijmaken. Maar waar kan u dit doen? Bij Car-Key.nl is dit mogelijk. Zij maken uw autosleutel bij, vervangen uw behuizing of sleutel en kunnen uw sleutel bijslijpen en inleren. Waarom zou u dan kiezen voor Car-Key? Ze bieden een betaalbare service aan: het gaat over de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Een ander voordeel is dan weer dat ze originele kwaliteit aanbieden die ze dan ook nog eens snel verzenden: wanneer u het vandaag besteld, dan krijgt u het morgen bij u thuis geleverd. Tot slot gebeurt de betaling ook zeer veilig met iDeal. Al deze voordelen zijn een goede reden waarom u zou kiezen voor Car-Key!

Startonderbreker uitschakelen
Bij het verliezen van uw sleutel denkt u er misschien aan om de startonderbreker uit te schakelen, maar helaas kan dit niet zomaar. Dit systeem is namelijk ingesteld door de autofabrikant, waardoor je dit enkel kan uitschakelen met behulp van je sleutel. Wat u dan preventief kan doen, is uw autosleutel laten bijmaken, waarbij u de chip ook kopieert. Dit kan onder andere bij Car-Key. Zo heeft u steeds een werkende reservesleutel, in het geval u uw autosleutel zou verliezen.

Wat doen bij verdere vragen?
Heeft u interesse in het bijmaken van uw sleutel voor de wagen, maar heeft u nog enkele vragen? Dan kan u uiteraard steeds langsgaan in de vestiging op volgend adres:
Stevinstraat 5B; 1704 RN Heerhugowaard. Daarnaast kan u op de website ook een contactformulier invullen met uw vragen. Belt u liever? Dan kan u ook contact opnemen via het nummer 072-222 0100. Daarnaast is er ook de optie om contact op te nemen via Whatsapp of via mail op info@car-key.nl. De medewerkers helpen je er graag en snel verder.