Ondernemers blog
Image default
Auto’s en Motoren

Een touringcar huren voor een schoolactiviteiten

Ik was als docent aan het zoeken naar een bedrijf waar we touringcars konden huren voor een goede prijs voor bijvoorbeeld een schoolreisje. Onze school had in het begin altijd een goede connectie en deal gesloten met een busverhuur bedrijf in onze omgeving. Alleen is dit bedrijf failliet gegaan en kan hij ons niet meer verder helpen met het regelen van touringcars. Nu moesten we gaan zoeken naar een nieuw bedrijf waar we een goede deal mee konden sluiten.

Een grote touringcar ergens huren voor een goede prijs

Hopelijk konden we een bedrijf vinden die verschillende touringcars verhuurt aan bepaalde bedrijven of scholen, zodat we daarvan gebruik konden maken voor bijvoorbeeld buiten schoolactiviteiten. Want onze school ligt niet helemaal gelegen voor bepaalde openbare buiten sportvelden of zwembaden. Dus we moesten wel een bedrijf inhuren, anders kunnen de kinderen zich niet verder ontwikkelen. We hadden al een aantal bedrijven benaderd, maar ze hadden helaas geen interesse omdat ze zo’n laag budget hadden voor het bedrijf. Maar na een tijdje zoeken kwam we wel een bedrijf tegen die hier wel interesse had en daar konden we ook het volledige pakket krijgen zonder extra kosten. Nu hopen dat het ook goede service was.

Goede service van dit bedrijf

In het pakket dat wij hebben kunnen krijgen zaten verschillende keren een bus huren voor een goede prijs inclusief een chauffeur die je van A naar B brengt en weer terug. Dit hadden we in het begin eerst niet en moesten we steeds een derde partij inschakelen om een chauffeur te regelen. Nu hoefde we alleen aan te geven aan het bedrijf wanneer we wat voor soort bus nodig hadden en dan was alles geregeld. Alle buschauffeurs die we tot nu toe hebben gehad waren erg leuk met de kinderen en ook vriendelijk tegenover ons. We zijn erg blij met dit bedrijf.

Bezoek onze website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die dit bedrijf u aan kan bieden voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van hen via www.debusspecialist.nl voor meer informatie.