Ondernemers blog
Image default
Banen en opleidingen

Expertise in veiligheid

Kompas Veiligheidsgroep is niet zomaar een opleidingsinstituut. Met een onwrikbare focus op veiligheid en educatieve oplossingen, bieden we diverse cursussen aan, waaronder BHV cursussen, EHBO, en VCA. Onze missie? Nederland een veiligere plek maken. Onze passie voor veiligheid en de voortdurende drang om innovatieve leeroplossingen te bieden, maken ons tot een voorloper in het veld.

Kwalitatieve en actuele bhv cursussen

Als toonaangevende aanbieder van BHV cursussen, wordt er niets aan het toeval overgelaten. Onze cursussen worden in-house ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ze actueel zijn en volledig voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat om onze cursisten effectief voor te bereiden op noodsituaties, zodat ze snel en deskundig kunnen handelen. Voor hen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om bij te blijven, duurt een basis BHV cursus slechts één dag en een herhaling kan in een halve dag worden voltooid. En natuurlijk gaat onze expertise verder dan enkel een BHV cursus. Met EHBO-cursussen die inzicht bieden in eerste hulp bij diverse medische situaties en VCA cursussen die cursisten trainen om risico’s te herkennen en veilig te werken, is ons cursusaanbod divers en uitgebreid.

Meer dan alleen opleidingen

Naast de educatieve facetten van ons aanbod, biedt Kompas Veiligheidsgroep ook deskundig veiligheidsadvies. Bedrijven kunnen rekenen op onze ervaren professionals voor het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties, zodat een veilige werkomgeving gegarandeerd is. En voor diegenen die op zoek zijn naar kwalitatieve veiligheidsproducten, staat onze webshop klaar. Van EHBO-koffers tot AED’s, ons assortiment is ontworpen om aan elke veiligheidsbehoefte te voldoen. Hierin ligt onze belofte om een holistische benadering van veiligheid te bieden.