Ondernemers blog
Image default
Eten en drinken

Rookhout BBQ voor een authentieke smaakbeleving

De zomer is een tijdje terug begonnen, wat betekent dat de warmere dagen ons naderen. Warmte brengt gezelligheid met zich mee: mensen gaan graag naar buiten en zoeken elkaar op. Iets dat zeker niet kan ontbreken tijdens de warme dagen, is een lekkere BBQ. Wij Nederlanders houden ervan om een lekker stukje vlees te bereiden op de grill en terwijl we wachten tot het gaar is een stokbroodje kruidenboter te eten. Dat allemaal onder het genot van een fris drankje.

 

Er zijn talloze manieren waarop je gerechten kunt bereiden op de BBQ. Wat veel mensen zo lekker vinden aan een gerecht van de BBQ, is de bijzondere rooksmaak die het gerecht krijgt. Deze geur en smaak is zo kenmerkend voor de zomer, wie houdt er nu niet van? Een rooksmaak en -geur kun je al eenvoudig verkrijgen aan de hand van BBQ rookhout.

 

Hout dat voldoet aan de normen

 

BBQ rookhout is niet zomaar hout. Het is van hoge kwaliteit, geproduceerd in een ISO 22000-gecertificeerd bedrijf. Wat betekent dit? Dat het BBQ rookhout voldoet aan de eisen in de ISO 22000-norm, wat inhoudt dat het bedrijf voedselveiligheidsrisico’s beheerst. Daarnaast is het rookhout BBQ vrij van toevoegingen.

 

Wist je dat er verschillende soorten rookhout BBQ zijn? Door de verschillende soorten rookhout kun je allerlei bijzondere smaaksensaties creëren tijdens het bereiden van jouw stukje vlees of gerecht. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de soorten eiken, beuken, appel, kersen en esdoorn. Daarnaast zijn er verschillende varianten rookhout, zoals chunks, snippers en mot.

 

Passie voor BBQ’en

 

Al het rookhout is 100% natuurlijk en vrij van toevoegingen. De makers weten uit eigen ervaring hoe bijzonder de toevoeging van rookhout aan een gerecht kan zijn, waardoor zij jou de beste kwaliteit rookhout kunnen bieden. Daarnaast worden er diverse voordeelpakketten aangeboden om het BBQ’en nog gemakkelijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld voor een specifiek soort vlees een pakket vinden, of een pakket bestaande uit rookhout chunks met een smokerbox. Voor elke liefhebber is er wel wat te vinden!

Gerelateerde artikelen

Wat is het gezondste fruit dat er is?

Cateringbedrijf in Almelo nodig?

Restaurant Bleu Amsterdam