Ondernemers blog
Image default
Groothandel

Sterke pallet stelling

Schep orde in uw magazijn met een pallet stelling

Het kan zijn dat uw magazijn nu enigszins een rommeltje is. Door een pallet stelling aan te schaffen schept u zonder al te veel moeite veel orde. Daarnaast bevordert een pallet stelling ook de veiligheid. De pallets staan veel steviger en kunnen niet zomaar, wanneer op elkaar staan gestapeld, omvallen. Dat lijkt ons wel zo’n prettig gevoel dat u weet dat uw magazijn veilig is. Om een indruk te krijgen van de diverse stellingen kunt u een kijkje nemen op onze website; www.logisticshop.nl.

Sterke pallet stelling

Wat is nou de belangrijkste eis die we aan een pallet stelling kunnen stellen? Juist, dat deze sterk en stevig is. De kleur of het model zijn bij een pallet stelling eigenlijk niet van belang. Het gaat er vooral om dat de pallet stelling veel gewicht kan dragen en dat deze stevig tegen de muur blijft staan. Wij van de logisticshop begrijpen dat maar als te goed. Het kan tot gevaarlijke taferelen komen wanneer de stelling niet stevig tegen de muur staat en begint te wiebelen. Stelt u eens voor dat u of een van uw werknemers een pallet op zijn hoofd krijgt. Dat is toch het schrikbeeld van iedere werkplaatshouder? Als u bij ons een stelling koopt hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid, die garanderen wij u.

Vul het contactformulier in

Als u nog een vraag of opmerking hebt over een pallet stelling kunt u deze aan ons toesturen door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met u op en zullen de vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Als u liever even met ons belt is dat vanzelfsprekend ook geen probleem. Hopelijk mogen wij uw magazijn of werkplek inrichten met een van onze stellingen!

Voor meer info : http://www.logisticshop.nl/magazijnstellingen/pallet-stellingen/

Gerelateerde artikelen

Nagelstyliste Worden

Bestel je horeca artikelen bij horecastyle

Bierfust