Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Pallet stelling wordt snel bezorgd

Pallet stelling

Onlangs heb ik een nieuwe pallet stelling aangeschaft. Ik wist totaal niet waar ik een pallet stelling kon kopen dus ik ben wat gaan zoeken op het internet. Binnen luttele minuten belandde ik op de website van het bedrijf de logisticshop. Een zeer overzichtelijke website die daardoor erg gebruiksvriendelijk is. Je kan op de site direct aangeven welke maten je pallet stelling moet hebben en de prijzen staan hier ook bij vermeld. Erg prettig om dat allemaal in een oogopslag te kunnen zien. Dat scheelt een hoop zoek werk. Ondanks mijn enthousiasme heb ik nog wat verder gezocht maar al snel kwam ik tot de conclusie dat ik bij de Logisticshop mijn stelling moest kopen.

Pallet stelling wordt snel bezorgd

Aangezien ik een wat pessimistische inborst heb ging ik er van uit dat het wel lang zou duren voordat mijn pallet stelling bezorgd zou worden. Niks is minder waar! Na drie werkdagen stond de pallet stelling bij mij in het magazijn! Dat heeft met echt verrast aangezien ik het niet voor mogelijk kon houden dat ik binnen drie dagen mijn stelling binnen zou hebben. En gelukkig klopte alles aan de stelling. De afmetingen waren correct en alles zag er tip en top uit. Wat een fantastisch bedrijf zeg!

Ervaar het zelf en bestel een stelling

Uiteraard wens ik nu de hele wereld zo’n mooie pallet stelling van de logisticshop toe. De enige manier om hetzelfde plezier te ervaren zoals ik dat heb ervaren is door zelf een stelling te bestellen. Twijfel daarom niet en bestel direct een stelling! Bezoek in ieder geval even hun website en dan kunt u altijd nog beslissen of u wel of niet tot kopen overgaat. Het blijft natuurlijk uw beslissing, maar ik kan het zeker aanraden!

Voor meer info : http://www.logisticshop.nl/magazijnstellingen/pallet-stellingen/