Ondernemers blog
Image default
Aanbiedingen

Een nieuw pand? Hier moet je aan denken!

Als je als bedrijf zijnde onlangs een nieuw pand hebt gekocht is er natuurlijk een flink aantal zaken waar je even aan moet denken. Niet alleen is de hele verhuizing iets waar over het algemeen best veel bij komt kijken, maar ook zijn zaken als de inrichting van een nieuw pand best wel dingetjes die even wat tijd en energie kosten. Om alles even een beetje op een rijtje te zetten en je dus wat overzicht te bieden, hebben we dit blog voor je geschreven. Lees vooral snel verder als jij een nieuw pand hebt gekocht en even duidelijkheid en overzicht wilt krijgen in de situatie waarin je je nu bevindt. 

Spelen met de oppervlakte

Het allerbelangrijkste bij de inrichting van een pand is dat je optimaal gebruik maakt van de oppervlakte van je pand. Er zijn best veel mensen die hier niet zo over nadenken en dus al snel meerdere bureaus en dergelijke achter elkaar neerzetten. Dit kan natuurlijk, maar dit is niet de beste manier om dit aan te pakken.

Speel in plaats daarvan wat met de oppervlakte die je tot je beschikking hebt. Door bijvoorbeeld wat tussenmuren te plaatsen kun je ervoor zorgen dat sommige ruimtes optisch groter lijken en je dus gemakkelijk en snel een bepaalde ruimte uitstraalt!

Mezzanine vloeren

Je moet natuurlijk ook goed nadenken over de vloer die je in je pand gaat leggen. Om je hier maar meteen mee te helpen is het slim om de naam van het bedrijf Nolte even te noemen. Dit bedrijf biedt namelijk een bepaalde vloerconstructie die ervoor zorgt dat je werkelijk optimaal gebruik maakt van de ruimte die je ter beschikking hebt. Heb je vragen over zaken als deze? Neem dan gerust contact op met Nolte. De specialisten staan altijd voor je klaar! 

 

https://www.noltemezzanine.nl/