Ondernemers blog
Image default
Aanbiedingen

Kies het juiste verpakkingsmateriaal voor jouw etenswaren

Heb je een winkel of online webshop met etenswaren? Dan is het belangrijk om je artikelen goed te verpakken om het langer vers te houden. Daarnaast kan je handig eten per portie verpakken in kleine zakjes voor de verkoop. Goed verpakkingsmateriaal zorgt voor een mooie uitstraling, maar is ook belangrijk voor de kwaliteit van de voedingsmiddelen. Ben je benieuwd welke opties er zijn? lees dan verder en kom erachter! 

 

Papierenzakjes 

Het is belangrijk dat etenswaren lucht- en waterdicht verpakt worden, zodat de kwaliteit ervan optimaal blijft. Er bestaan verschillende opties, zoals: papierenzakjes, stazakken en blokbodemzakjes. Papieren zaadzakjes worden vaak gebruikt voor het verpakken van fijne producten, zoals zaden of poeder. Het zakje heeft geen naden, waardoor er geen product kan ontsnappen. 

 

Stazakken 

Een stazak is een zak die rechtop blijft staan, ook wanneer je deze vult. Ze zijn dan ook ideaal voor het opslaan en mooi presenteren van jouw producten. Door de hersluitbare rand, is het gemakkelijk om er tussentijds iets uit te halen. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals: transparant, aluminium, kraft of kraft met venster. Het is aan jou om te beslissen welke look het beste bij jouw artikelen past. 

 

Blokbodemzakjes 

Ook blokbodemzakjes blijven rechtop staan door een speciale bodem. Je kunt deze gemakkelijk gebruiken voor het verpakken van kleine producten, zoals nootjes of snoepgoed. Je kan kiezen om transparante zakjes te gebruiken voor een luxe uitstraling. Ook zijn de bodemzakjes kraft met venster erg populair, door de eco-vriendelijke look. Deze worden vaak gebruikt voor koffie of thee. Het enige nadeel is dat de blokbodemzakjes niet hersluitbaar zijn. 

 

Vind de juiste verpakking bij Block Packaging 

Ben je opzoek naar verpakkingsmateriaal voor etenswaren? Neem dan een kijkje op de website van Blok Packaging. Zij hebben een enorm assortiment aan verpakkingsmateriaal. Zo vind je altijd wat jij nodig hebt! Heb je op werkdagen voor 17:00 besteld? Dan versturen ze de bestelling dezelfde dag nog. Als je een product wilt retourneren dan kan dat gratis binnen 30 dagen. Daarnaast profiteer je van gratis verzending vanaf €99,- Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. 

 

https://www.ondernemendwijs.nl/