Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Bovenaan in Google? Dit is de oplossing

Je bent ondernemer met een mooie website, maar zonder bezoekers. En dat is niet wat je wil. Die website moet een bron van klanten en interessante leads zijn. Hoger in Google komen. Dat betekent je website technisch optimaliseren: supersnel, mobielvriendelijk. En goede SEO. Hoe? Ontdek, Phoenix, de website-maker, die gemaakt is om hoger in Google te komen.

Waarom? Omdat de enige reden van je website is dat je veel bezoekers aantrekt die interesse hebben in jouw product of dienst. En dat wil jij toch ook: meer relevante bezoekers op jouw website, zodat je website je helpt aan leads en klanten?

De makers van de Phoenix website software weten dat een mooie website alleen niet telt. Ze noemen de website dan ook een marketing-machine. Jaren ervaring in zowel de techniek als marketing leidden tot wat Phoenix nu is: een website-maker die helemaal geoptimaliseerd is voor een hoge positie in zoekmachines. De techniek, de templates, alles eigenlijk. Je hoeft alleen de inhoud maar toe te voegen.

Te mooi om waar te zijn?

Ik kan me voorstellen dat je met een paar vragen zit, omdat het zo goed klinkt.

Het is vast heel ingewikkeld om te gebruiken. Zeker niet, omdat het tweede dat de makers van Phoenix heel goed hebben begrepen is dat ondernemers wel wat beters te doen hebben dan met hun website bezig zijn. Het is heel gemakkelijk om de site op te bouwen; er zijn ondernemers die het in 2 uur voor elkaar hadden, maar dat is wel heel snel 🙂 Met templates en bouwblokken bouw je je website heel snel op en kan je de focus leggen op de inhoud.

En de opmaak, heb ik daar een ontwerper voor nodig?

Nope, de Phoenix-builder geeft je de keuze uit templates die bewezen goed werken, jij voegt je huisstijl kleuren toe en klaar ben je. Sneller kan niet.

Hoe onderhoud ik dan die website, daar heb ik geen zin in. Het fijne van Phoenix is dat het onderhoud helemaal voor je geregeld is. Daar hoef je niets voor te doen. Behalve dan natuurlijk zelf de inhoud aanpassen of nieuwe blogs plaatsen.

En als je daar geen zin in of tijd voor hebt, geef je een van je teamleden toegang tot je website. 

Verder nog handig om te weten is dat je kan koppelen met je e-mailmarketing systeem, zodat je je bezoekers kan omzetten in leads. En om je daarbij te helpen, heeft de Phoenix software allerlei aandachttrekkers ingebouwd die je heel eenvoudig en heel gericht kan inzetten. Niet onbelangrijk. Doordat je deze pop-ups, boomboxen en andere aandachttrekkers heel specifiek inzet, zijn ze niet spammy. 

Maar wat als ik er niet uitkom?

De support is supersnel en heel goed, dus je hoeft niet uren te prutsen of op fora te zoeken naar oplossingen. De chat in de software maakt het support team supertoegankelijk. Zij willen ook niets liever dan dat jouw website op nummer 1 in Google komt.

Enthousiast, maar wil je nog niet iets meer weten? Lees ook vooral dit review artikel over de Phoenix software, waarin je nog meer te weten komt.