Ondernemers blog
Image default
Aanbiedingen

SEO marketing pakket

Wil jij snel een hogere positie in de zoekmachine bereiken? Neem dan een kijkje op onze website wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. Wij hebben eerlijke en transparante Seo pakketten tarieven voor iedere ondernemer. Een voorbeeld hiervan is dat wij blogs plaatsen op sterke websites. Dit zorgt voor een snelle boost in je SEO rankings. Het is wel belangrijk dat je dit op een natuurlijke manier laat verlopen. Dat zorgt voor een stabiele SEO score. Wij plaatsen voor diverse klanten 1 – 250 blogs per maand. Afhankelijk van het budget natuurlijk. En het mooiste is dat wij voor jou de teksten volledig schrijven. Zo weten wij dat de SEO elementen ook op de juiste manier hierin verwerkt zijn. De artikelen die wij plaatsen blijven gegarandeerd 2 jaar staan.

Waarom DNG inzetten voor jouw marketing campagne?

Digital News Group (DNG) is al jarenlang actief op de markt. Daardoor kunnen wij snel schakelen en vinden wij de nieuwste mogelijkheden voor je. Wanneer je dit zelf zou moeten doen kan dat een tijdrovende hobby worden. Maar ook wanneer je het niet goed kan het schade doen aan je positie. Het vraagt dus een kleine investering om dit goed te laten verlopen. De invloed van links plaatsen in een blog is ongekend. Dit is namelijk een vorm van linkbuilding maar deze links hebben meer waarde als een gratis link. Dat komt door de teksten die hier omheen geschreven zijn. Deze geven de waarde van het artikel aan maar nemen ook de waarde van de website over. Binnen de kortste keren zul je merken dat je ranking verbeteren. Dit zorgt niet alleen voor meer bezoekers maar ook meer naamsbekendheid.

SEO teksten laten schrijven

SEO staat voor Search Engine Optimization en betekent vrij vertaald dus zoekmachine optimalisatie. 94% Van alle internetgebruikers voeren een zoekopdracht via Google uit. Hier wil jij natuurlijk ook in uitblinken. Daarom zetten wij gespecialiseerde medewerkers in om de teksten voor jouw bedrijf te schrijven. Het gaat verder als alleen een linkje. Het is namelijk zo dat de tekst eromheen ook van invloed is. Dit zorgt voor nog meer zoektermen waar je op gevonden kunt worden. En die zoektermen zijn weer van invloed op het aantal bezoekers wat op jouw website of webshop terecht komt. Wij hebben een groot netwerk aan verschillende schrijvers. Ieder heeft zijn of haar specialiteit en zo kunnen wij de grootste bedrijven van Nederland allemaal van dienst zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan een kijkje op de website van ons. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij ook per mail of telefonisch het verhaal toelichten. Zo weet jij dat je met een betrouwbaar bedrijf werkt. Maar daarnaast ook wat de invloed voor jou kan zijn. Wij gaan graag een langdurige samenwerking aan om de prestaties van jouw website of webshop te verbeteren. Een stabiele samenwerking zorgt namelijk voor de beste rankings. Het is een slimme en betaalbare keuze om deze vorm van marketing toe te passen. Dit heeft namelijk invloed op de organische resultaten in de zoekmachine.