Ondernemers blog
Image default
Auto’s en Motoren

De aantrekkelijkheid van een auto leasen

In veel gevallen kan het voordelig zijn om een bedrijfsauto te leasen. Automobilisten weten op deze manier hun maandelijkse kosten die zij kwijt zijn aan autokosten. Ook hoef je als je een bedrijfsauto least niet bang te zijn voor garagerekeningen en heb je geen gedoe als je weer van je bedrijfsauto af wilt. Het leasen van een auto gebeurt niet alleen bij jonge mensen, maar senioren kunnen ook een auto leasen. Wat voor hun een goedkope mogelijkheid is. Voor deze groep mensen is het vaak lastig om een lening te krijgen voor de koop van een nieuwe auto. Privé leasen kan ervoor zorgen dat zij wel een nieuwe auto kunnen krijgen. Ook voor mensen die weinig spaargeld hebben, maar wel iedere maand een vast bedrag binnen krijgen kan het voordelig zijn een auto te leasen.

Het particulier gebruik van een lease auto

Het leasen van een auto is niet alleen mogelijk voor werknemers. Ook voor privé gebruik kan je een auto leasen. Een ander woord hiervoor is private leasen. Net als de voordelen die je hebt als je een auto voor zakelijk gebruik least, heb je deze voordelen ook met een privé lease auto. En je hebt een ontzettende grote collectie auto’s waar je uit kunt kiezen. Een nieuwe auto kopen kost je ontzettend veel geld. En niet alleen de auto kost geld, maar ook alles wat hierbij komt kijken. Hierbij kun je denken aan belasting en reparaties die uitgevoerd moeten worden. Als je als particulier een auto least, zitten al deze kosten al in het bedrag dat je elke maand betaald aan de leasemaatschappij. 

Een tweedehands auto leasen bij bedrijfsauto leasen 

Naast het kiezen van een nieuwe auto om te leasen, bestaat er ook de mogelijkheid om een tweedehands auto te leasen. In de eerste twee jaren van de leaseperiode vindt de grootste afbetaling van de auto plaats. Als je voor een wat oudere auto kiest, is dit grote bedrag dus al betaald. Hierdoor hoef je zelf minder te betalen. Kies dus voor een niet oude tweedehands auto. Dan heb je de voordelen van een jonge auto, maar de hoogste kosten zijn op dat moment al betaald. En ook al kies je voor een tweedehands auto, nog steeds heb je een grote keuze uit nieuwe modellen

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Opkomst van de private lease van auto

Auto leasen is zorgeloos en met zekerheid autorijden

Bij rijschool Utrecht krijg je les in de meest moderne auto’s