Ondernemers blog
Image default
Auto’s en Motoren

Auto leasen is zorgeloos en met zekerheid autorijden

Uit ervaring is gebleken dat een auto leasen minder zorgen geeft omdat het leasen tegenwoordig met tal van zekerheden is omkleed. Maar kan het ook goedkoop? Jazeker, de mogelijkheden om tegenwoordig goedkoop een auto te leasen zijn er volop. De concurrentie is moordend want autorijden is enerzijds iets wat we nu eenmaal graag doen maar anderzijds als het kan, wel zo goedkoop mogelijk. Autorijden is en blijft een aanslag op je portemonnee. De brandstofkosten zijn hoog; daar kunnen we niet omheen. Ook niet als je ervoor kiest om een auto te leasen. Maar de voordelen ervan, wegen absoluut op tegen dit nadeel. Laat je overtuigen en neem de proef op de som.

Volledig verzekerd op weg

Herken je dit? Je bent op weg naar huis en bedenkt dat je een bepaald ingrediënt voor de maaltijd niet in huis hebt. Gauw even langs de supermarkt en vlug door naar huis. Je rijdt weg bij de supermarkt en hoort een geluid dat je liever niet hoort. Oeps, je tikt de auto naast je net nog even aan. Wat vervelend! Of valt het wel mee? Ja hoor, oké je moet nog wel even zelf contact opnemen met de leasemaatschappij, maar naar de kosten voor eventuele reparatie heb je geen omkijken. Met een lease auto ga je volledig verzekerd op weg.

Extra voordelen van goedkoop auto leasen op een rij

Naast genoemde voordeel van volledig verzekerd op weg, zijn er nog vele andere voordelen te noemen. Wist je bijvoorbeeld dat: ook het groot onderhoud voor zowel de administratieve als financiële afhandeling ervan, voor de leasemaatschappij is? En dat loont, want ongemerkt verrijd je heel wat kilometers. Vervangend vervoer vaak als extra garantie in je leasecontract is opgenomen? Je kunt je weg zonder extra kosten vervolgen. Kortom, goedkoop een auto leasen kan!

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/