Ondernemers blog
Image default
Banen en opleidingen

HR-Adviseur

Je werkt op de afdeling Human Resources (HR) van de Faculteit Sociale Wetenschappen (FSW) van de Universiteit Utrecht (UU). Je komt terecht in een omgeving waar professionaliteit staat voor participatie, samenwerking en visie buiten je eigen vakgebied om lerarenopleiding en onderzoek te ondersteunen. Zelfs in deze tijd van thuiswerken lukt het ons personeelsteam nog steeds om dit te doen.

Taken

Als senior human resources consultant heb je de helft van je tijd nodig om beleid te formuleren en deel te nemen aan of leiding te geven aan projecten, en de helft van je tijd wordt besteed aan persoonlijk personeelsadvies.

Als HR-expert kunt u samenwerken met collega’s, managers en administratief personeel om het personeelsbeleid te bepalen. Je formuleert zorgvuldig het beleid voor besluitvorming en communicatie, en voert het beleid projectmatig uit. U kunt personeelsadviseurs en personeelsmanagers raadplegen om de specifieke gebieden van uw bezorgdheid te bepalen. Denk hierbij aan werving en selectie, internationalisering, werkdruk, strategische personeelsplanning en opleiding en training.Diversiteit zal zeker een deel van uw zorg worden, dus het is belangrijk om er affiniteit mee te houden. Je hebt ook deelgenomen aan HR-projecten binnen de UU, waar je samenwerkt met collega’s van andere hogescholen en de centrale HR-afdeling.

In je rol als senior personeelsconsulent werk je nauw samen met juridische functies en arbeidsvoorwaarden (R&A) consultants in de specifieke organisatieonderdelen van de hogeschool. R & A-adviseurs verzorgen in de praktijk de dagelijkse gang van zaken van in- en uitstroom. Als senior HR-adviseur ben je betrokken bij complexe personele en organisatorische vraagstukken, zoals persoonlijke coaching of teamcoaching, prestatieproblemen, functiewaardering, werving en selectie, etc. Het gaat om aanbevelingen op maat voor medewerkers en leidinggevenden.

Profiel

Ben je een human resources professional en wil je advies combineren met het formuleren en uitvoeren van human resources beleid, dan is dit een interessante job.

Wij zoeken professionals met academisch werk- en denkniveau, kennis van human resource management en minimaal vijf jaar relevante ervaring.

Naast de gebruikelijke vaardigheden en capaciteiten van deze functies, zijn wij van mening dat de belangrijkste dingen zijn:

Flexibel en (toekomstgericht) universeel.

Sta stevig “als gesprekspartner voor managers en hoogleraren.

Denk conceptueel na en zet het om in beleid en projectplannen.

U kunt onze complexe organisatie (snel) voelen en begrijpen, en begrijpen hoe HR zich aanpast en hoe u ondersteuning kunt krijgen voor uw ideeën.

Resultaatgericht en in staat om projectmatig te werken, bij voorkeur in de rol van projectleider

Bekend met mondelinge en schriftelijke communicatie in het Engels.

Aanbod

Wij verzorgen tijdelijk werk voor een jaar. Na het eerste jaar, als het contract geldig is, wordt het binnen een onzekere tijd omgezet in een contract. Het minimumsalaris voor een fulltime baan is 3.746 euro en het maximum is 5127 euro (het 11e niveau van cao Nederlandse Universiteit).

Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast heeft de Universiteit Utrecht aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder mogelijkheden voor het bereiken van een goede balans tussen werk en privé (inclusief een goed vakantieplan), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

Over de organisatie

Een mooie toekomst voor iedereen. Deze ambitie heeft onze wetenschappers geïnspireerd om eersteklas onderzoek te doen en verhelderend onderwijs te geven. Bij de Universiteit Utrecht werken verschillende disciplines nauw samen aan maatschappelijk belangrijke onderwerpen.

De School of Social Sciences vertegenwoordigt toonaangevend onderwijs en onderzoek op het gebied van gedrags- en sociale wetenschappen. De focus ligt op vakken als algemene sociale wetenschappen, culturele antropologie, pedagogiek, pedagogiek, psychologie en sociologie.

De undergraduate en graduate schools bieden een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen voor meer dan 5.600 studenten. De hogeschool telt ongeveer 850 medewerkers die elk op hun eigen manier bijdragen aan de opleiding en ontwikkeling van jong talent, aan onderzoek en aan het helpen oplossen van wetenschappelijke en maatschappelijke problemen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/collega-s-engels.html