Ondernemers blog
Image default
Banen en opleidingen

WAAROM MOET IK MIJN VASTSTELLINGSOVEREENKOMST LATEN CONTROLEREN?

U laat uw vaststellingsovereenkomst controleren omdat u 100% zekerheid wilt dat wat u wordt aangeboden binnen wet en recht valt maar ook dat met uw ervaring en expertise u de beste deal krijgt uit de onderhandeling met uw werkgever. Onze ontslagjuristen Nederland zijn ervaren op het gebied van vaststellingsovereenkomsten omdat wij al tientallen jaren dit werk verrichten zowel in particuliere als overheidsdienst en hebben wij de nodige kennis op het gebied van wetgeving om u van dienst te zijn. Verder gaan wij punt en regelgewijs na in uw vaststellingsovereenkomst als aan alle vereisten is gedaan wat betreft de arbeidsomstandigheden en uw uitkeringen.   

HOE SNEL KAN IK EEN TERUGKOPPELING VAN JULLIE VERWACHTEN? 

Wij controleren uw vaststellingsovereenkomst zeer effectief en efficiënt. Dat wil zeggen dat u binnen 24 u al terugkoppeling van ons mag verwachten wat u overeenkomst betreft. U kunt gerust uw overeenkomst digitaal of via de post opsturen en wij kijken het voor u na. Na het bekeken te hebben sturen wij u onze bevinding gemaild of gepost terug. Verder geven wij ook telefonisch, of via skype of op locatie uitleg over onze bevinden. En dit helemaal gratis. U betaalt er dus niet voor. De kosten voor het bezichtigen van uw vaststellingsovereenkomst is kosteloos. Dat wil zeggen dat u een geen bedrag betaald voor elke overeenkomst die u voor ons zou opsturen. 

HOE STAAT HET MET JULLIE PRIVACYBELEID?  

Alle vaststellingsovereenkomsten die ons worden opgestuurd worden na complete afhandeling, dat houdt in dat wanneer de virtuele of op locatie gehouden uiteenzetting heeft plaatsgevonden, al uw documenten worden vernietigd. Verder sluiten wij met u een non-disclosure agreement dat maakt dat wij verplicht zijn om uw gegevens tijdens de behandeling en zelfs daarna geheim te houden. Wij geven geen informatie door aan derden. Hierdoor bent u verzekerd dat niemand erachter zal komen als u ons wel of niet hebt geconstateerd. Ons klantenbestand is zeer geheim en wordt alleen onder de juristen gedeeld. Dit alles garandeert u van geheimhouding. 

 

Gerelateerde artikelen

het ontvangen van een ontslagvergoeding

De toekomstige arbeidsmarkt van een werktuigbouwkundige

De vaststellingsovereenkomst laten checken door ons