Ondernemers blog
Image default
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie

Een tegenwoordig veel uitgevoerde ingreep bij de plastische chirurg is een ooglidcorrectie. Een correctie van de oogleden kan plaatsvinden aan de onderste of de bovenste oogleden maar wordt het vaakst uitgevoerd aan de bovenste oogleden. Het overhangen van de bovenste oogleden wordt door mensen vaak als storend, ontsierend en ook hinderlijk ervaren. Het overhangen van de bovenste oogleden kan bovendien ook voor ongemak en klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en het lastig schoon kunnen houden van de oogleden. Gelukkig is een ooglidcorrectie een ingreep die erg snel en makkelijk kan worden uitgevoerd. 

Mensen willen vaak graag ooglidcorrecties vergelijken om te zien wat de resultaten zijn. In veruit de meeste gevallen is bij ooglidcorrecties voor en na een wereld van verschil en zijn mensen echt ontzettend tevreden met de resultaten. 

De ingreep zelf een kleine ingreep die onder plaatselijke narcose plaats kan vinden. Dat klinkt misschien een beetje eng maar levert wel een aantal voordelen op. Het niet onder algehele narcose hoeven scheelt bijvoorbeeld al ontzettend in de tijd die je na de ingreep nodig hebt om te herstellen. Je hoeft je nu ten slotte alleen maar te concentreren op het herstel van je ogen en dat duurt gelukkig ook niet zo lang. Het is wel erg belangrijk dat je het behandelde gebied na de ingreep goed blijft koelen. Door te koelen worden zwellingen en blauwe plekken minder en worden bestaande plekken ook sneller minder. 

De ingreep zelf is ook slechts kort en meestal kunnen mensen na een paar dagen alweer aan het werk, zij het met wat blauwe plekken. Die blauwe plekken en zwelling horen echter vrij snel weer weg te trekken. Wanneer dit niet het geval is, is het dan ook beter om de arts te raadplegen. Een ooglidcorrectie wordt eenmalig uitgevoerd en behoeft geen herhalingsingrepen om effectief te blijven. 

http://www.faceland.nl