Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

De juiste coaching op zakelijk gebied

Je werk is waarschijnlijk een groot deel van je leven, zeker wanneer je fulltime aan het werk bent. Een beetje zakelijke coaching is dan zeker wel prettig. Je bent ten slotte een groot deel van je tijd aan het werk en dan is het natuurlijk wel prettig als je dit op een zo goed mogelijke manier kunt doen. Op je werk wil je je vitaliteit laten spreken en het liefst natuurlijk ook je stempel drukken en een verschil kunnen maken. Meer informatie is te vinden op carrierepoort.nl, klik hier

Hoe vitaler je bent, hoe wendbaarder, weerbaarder en bovendien ook efficiënter je bent in je werk. Je zult minder verzuimen op je werk en de financiële gezondheid van het bedrijf is ook beter wanneer de werknemer vitaal genoeg zijn. 

Op een werkplek krijgt je natuurlijk soms het nodige voor je kiezen. Veranderingen zijn aan de orde van de dag en in deze economisch onzekere tijden is natuurlijk eigenlijk niemand zeker van zijn of haar positie. Zeker in het geval van bijvoorbeeld een reorganisatie, worden veel mensen onzeker en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Je positie is onzeker en dat maakt jou natuurlijk ook onzeker. Je wilt graag weten waar je aan toe bent en dat is natuurlijk ook logisch. Echter, voor jezelf is het natuurlijk beter om toch ook kansen te zien waar een ander misschien alleen valkuilen ziet. Een reorganisatie kan ook betekenen dat er eindelijk misschien een leuke, nieuwe uitdaging voor je in zit. Daarom is het natuurlijk dan ook zonde om een reorganisatie alleen maar te zien als iets slechts en niet ook als iets waar kansen liggen. Want, al kan je misschien niet door bij je huidige werkgever, dan zijn er misschien wel mogelijkheden voor je bij een andere werkgever. Een outplacementbureau kan jou hierbij goed assisteren en wordt vaak betaald door de werkgever.

http://carrierepoort.nl/

Gerelateerde artikelen

Grote toename in vraag naar AOV’s

Veel zzp’ers schieten met hagel, voorkomt dit!

De duur van een CIS-registratie