Ondernemers blog
Image default
Beauty en verzorging

Wat moet ik doen?

Voordat je naar de ervaren schoonheidsspecialiste in Nijmegen gaat is het handig om te weten wat je huidtype is. De behandeling wordt hier namelijk op aangepast. Als je gaat voor een gezichtsbehandeling dan is het doel om je huid te optimaliseren. Puistjes en mee-eters worden verwijderd en er wordt een peeling gedaan om alle dode cellen te verwijderen. Wij kunnen je de garantie geven dat je met een mega zachte huid de salon verlaat. Het is niet handig om uitdrogende producten te gebruiken op een droge huid. Zo geldt ook dat het onverstandig is om vettige producten te gebruiken op een vette huid.

Welk huidtype heb ik?

Als je dit wel doet dan zul je de toestand van de huid alleen maar verslechteren en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als het je niet lukt om je huidtype te bepalen dan kan de schoonheidsspecialiste in Nijmegen dat voor je doen. Wel kunnen we je alvast een paar tips geven. Mensen met een droge huid hebben bijvoorbeeld vaak last van een schilferige huid. Dit uit zich voornamelijk in de T-zone: je voorhoofd, neus en kin. Als je een vette huid hebt dan kan het zijn dat je vaak last hebt van onzuiverheden die zich uiten in pukkels. Ook zijn je poriën vaak goed zichtbaar, beter dan bij mensen met een droge huid.

Goed om te weten

Wanneer je je in beide huidtypes herkent dan zou het kunnen zijn dat jouw huid een combinatie ervan is. Dat noemen we ook wel een gecombineerde huid. Je kan ook een oudere huid hebben. Wanneer je op leeftijd bent komt dit vaak voor en het is dus niks geks. Rimpels kunnen een teken zijn dat de huid aan het verouderen is. Wanneer je weet wat je huidtype is dan kan de schoonheidsspecialiste in Nijmegen hierop anticiperen. Zij weet precies wat voor zalfjes en crèmes jouw huid nodig heeft om het er weer lekker jong en fris uit te laten zien. Kom jij snel langs voor een afspraak in onze salon?Gerelateerde artikelen

Je permanent laten ontharen in Apeldoorn

Het laten behandelen van gebitsproblemen

Een ooglidcorrectie laten uitvoeren? Dat doet u bij Ooglift