Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

CBBS neemt administratie uit handen

Met CBBS consultant ontneemt u uzelf de zorgen. CBBS neemt uw bedrijfsadministratie uit handen en hiermee bespaart u uzelf veel tijd.

 

Het voordeel van CBBS is de compleetheid waarmee u de service krijgt toegediend. Bij de diensten van CBBS gaan de diensten van de salarisservice en de HR software naadloos samen. Dit is een uniek voordeel dat CBBS heeft tegenover de andere HR consultants.

 

Wat betekent dit voor u? U heeft hierdoor een volledig overzicht dat je in een oogopslag kunt raadplegen. Erg gemakkelijk dus. De belangrijkste zaken staan direct voor u opgesteld. Makkelijker kan het niet. Dit systeem werkt online. Het is dus elk moment op iedere locatie onzichtbaar. Het personeel kunt u ook bevoegd maken om veranderingen in het systeem toe te passen. Deze manier van samenwerken heet manager self service. Hiermee kunnen de personeelsleden inloggen op het Raett YouForce programma om zo hun eigen gegevens in te vullen. Ook planmatige gegevens kunnen hiermee in een fluitje van een cent worden aangepast. Zo kunnen vrije dagen en zaken als ziekteverzuim heel makkelijk worden beheerd. Maar het systeem gaat veel verder dan dat. Ook zaken als carpooling kunnen worden ingepland zodat iedereen ten alle tijden de gegevens kan oproepen.

 

CBBS heeft verder een brede deskundigheid op het gebied van allerlei financiële zaken. Zo kan het HR-consult u te hulp staan met de nieuwe werkostenregeling waarvoor bijeenkomsten worden georganiseerd. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om de klanten van CBBS te informeren over allerhande financiële regelingen. CBBS zal het hele jaar door met regelmaat cursussen geven. Hierbij zal CBBS het hele land door reizen om de bedrijven te informeren voer de invoering van de werkkostenregelingen. Voor deze bijeenkomsten ontvangen klanten van CBBS een persoonlijke uitnodiging. Wanneer u geen klant bent kunt u ook deelnemen aan deze bijeenkomsten. U kunt dan eenvoudig een email sturen naar CBBS.