Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Zakelijk Duits leren?

Een taalcursus Duits heeft u zo gevonden, maar wat als u een Duitse cursus nodig heeft die specifiek gericht is op uw werk? Daar stelt u waarschijnlijk iets meer eisen aan. U wilt een cursus van kwaliteit, waarin aandacht wordt besteed aan vaktaal. Voor zo’n cursus kunt u terecht bij The Square Mile. Dit taleninstituut is opgericht in 2002 en heeft sindsdien talloze taaltrainingen verzorgd bij verschillende bedrijven, instellingen en organisaties door heel Nederland. U kunt er bij ons altijd van op aan dat wij uw cursus zakelijk Duits op maat maken, zodat deze is afgestemd op uw situatie.

Experts op taalgebied 

Bij The square Mile werken mensen die verstand hebben van taal en van verschillende branches in het bedrijfsleven. Onze trainers hebben bijvoorbeeld ervaring in de technische of juridische branche, waardoor ze precies weten wat u nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren binnen een specifieke functie. Uw trainer gaat met u om de tafel, om uw leerdoelen en wensen te bespreken. Aan de hand van deze factoren wordt uw taaltraining voor u samengesteld. Tijdens de trainingen kunt u altijd bij uw trainer terecht met vragen. U bent bij ons geen nummer, maar een individu. Wij bieden u dan ook altijd de begeleiding die u nodig heeft.

Veelzijdig taleninstituut

Bij The Square Mile is veel mogelijk en wij vinden het belangrijk om waar het kan uw wensen tegemoet te komen. Naast een cursus Duits kunt u natuurlijk ook voor andere talen bij ons terecht. U kunt bijvoorbeeld denken aan een taalcursus Frans, Spaans of Engels. We verzorgen groepstrainingen, maar ook individuele trainingen en trainingen op afstand. Wilt u een losse workshop volgen? Ook dit is mogelijk. Voor mensen met een volle agenda kunnen we een flexibel schema aanhouden, waardoor u makkelijker een training kunt verzetten. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op.

http://www.thesquaremile.nl/