Ondernemers blog
Image default
Dienstverlening

Teambuilding

Teambuilding

Of u nou op zoek bent naar een jaarlijks teamuitje, of een uitje gewoon omdat het kan, het is belangrijk om een leuke activiteit te organiseren die door alle werknemers wordt gewaardeerd en waar iedereen een leuke tijd kan beleven. Kies dan ook voor een teambuilding uitje, waarbij er verschillende teambuilding activiteiten worden ondernomen. Zo kunnen naast veel plezier maken de werknemers elkaar ook een stuk beter leren kennen en een betere band met elkaar opbouwen. Een ander voordeel van het organiseren van een gaaf team uitje is dat de werknemers gemotiveerd zullen raken om snel weer aan de slag te gaan met hun leuke collega’s, die ze nu een stuk beter hebben leren kenen.

Leuke teambuilding activiteiten

Er zijn dan ook veel verschillende teambuilding uitjes en activiteiten die u kunt ondernemen. Wij raden zeker aan om te kiezen voor bijvoorbeeld een spel aangezien bijna alle werknemers dit wel leuk vinden en iedereen dan ook zijn steentje bij moet dragen om als team te kunnen winnen van het andere team. Een leuk spel om te doen is dan ook The Great Escape. Bij dit spel leert u Rotterdam op een heel andere manier kennen door het spelen van een echt escape spel waarbij er veel verschillende puzzels en diverse opdrachten, in een bepaalde tijdspan, moeten worden opgelost. Dit spel is dan ook gemaakt op basis van de film the Great escape die uitkwam in 1963. De stad is dan ook bezet en binnen twee uur moet u proberen het geheim kwartier te ontspannen van de ondergrond zodat u vervolgens naar Engeland kunt vluchtten. De puzzels zijn best pittig en het kan dan ook soms even duren voordat ze zijn opgelost. De game wordt gestart op een lokale plek in de stad. Eerst krijgt u een presentatie te zien zodat het duidelijk is wat er allemaal gedaan moet worden. Bij it spel zijn er verschillende speelgebieden. Om naar het volgende speelgebied te kunnen gaan moeten eerst alle games van het huidig speel gebied succesvol zijn voltooid. Aan het eind van de rit komt u uit bij het geheime kwartier waarbij er nog een pittige quiz op de werknemers te wachten staat. Tijdens het spel krijgt u ook begeleiding en vooraf een goede speluitleg zodat iedereen duidelijk weet wat er van hem of haar te verwachten staat. De winnaars gaan naar huis met een leuke prijs.

Teambuilding uitjes

Wanneer u wilt kiezen voor een erg creatieve workshop raden wij de Bob Ross Workshop zeker weten uit. Hij is dan ook de koning van het maken van verschillende landschapsschilderijen en zal tijdens deze workshop leren hoe u ook Rossiaans kunt schilderen. Aan het einde van deze cursus heeft u dus een echt fysiek schilderij dat u mee naar huis kunt nemen. Het leuke van deze workshop is dat er veel gelachen kan worden en daarnaast gaat iedereen naar huis met zijn schilderij. Dit is dan ook een leuk aandenken van de dag en zal zeker voor een betere team sfeer zorgen.

https://www.eventspot.nl/teambuilding-events

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je optimaal rendement uit je marketingbudget met SEO uitbesteden?

Gevolgen opstijgend vocht

AD-Vi is hét kantoor om uw boekhouding onder te brengen