Ondernemers blog
Image default
Financieel

Achteraf betalen bij Bol.com

Wilt u achteraf betalen bij Bol.com? Dan zijn methodes als AfterPay of Acceptgiro daar ideaal voor. Zo betaalt u binnen 14 dagen.

Wilt u nu nog niet betalen en liever achteraf? Dan kunt u het best AfterPay of Acceptgiro gebruiken. Op deze manier kunt u direct een bestelling plaatsen en hoeft u pas binnen 14 dagen te betalen.

Bestellen bij Bol.com en achteraf betalen

Het assortiment bij Bol.com is enorm! Veel consumenten hebben er echter geen zin in om direct te betalen. Mogelijk heeft u uw betaalgegevens niet bij de hand of misschien heeft u op dit moment onvoldoende saldo. In dit soort gevallen is het prettig wanneer u eerst kunt bestellen en daarna pas betalen. Dit bespaart veel tijd en negatieve energie! Heeft u uw AfterPay-link of acceptgiro ontvangen? Dan kunt u uw betaling daarna op uw eigen moment voldoen. Omdat AfterPay niet via Bol.com wordt aangeboden is er een alternatief, pas nadat u uw product ontvangt wordt er een betaallink van iDEAL gestuurd. 

Betalen bij Bol.com

  1. achteraf betalen? Dan komt u al snel op de onderstaande methodes uit:
  • AfterPay

AfterPay is een vrij moderne manier van betalen. Prettig aan AfterPay is het feit dat de service volledig digitaal werkt. Door middel van een link via de e-mail kunt u uw betaling bij AfterPay afronden.

AfterPay wordt op dit moment helaas niet via Bol.com geaccepteerd.

  • Acceptgiro

Betaalt u liever met een Acceptgiro? Dan kunt u deze digitaal betalen of u kunt het op de post doen bij ontvangst. In tegenstelling tot een bankoverschrijving is de kans op het maken van fouten een stuk kleiner wanneer u voor een acceptgiro kiest.

Alternatieven voor achteraf betalen

Uiteraard bent u niet verplicht om achteraf te betalen. Bol.com biedt ook allerlei mogelijkheden aan om direct te betalen. Denk aan populaire methodes als iDEAL of simpelweg via uw creditcard.

https://achteraf-betalen.com/