Ondernemers blog
Image default
Kinderen

Een afspraak maken bij het kinderdagverblijf in Moerkapelle

Het uitstekende kinderdagverblijf in Moerkapelle is een erg bekend verblijf in de omgeving en staat bekend om het flexibel werken en omgaan met de tijden van het halen en het brengen en het inplannen van afspraken, Dit is natuurlijk een enorm pluspunt, want zo kan je wanneer je ineens een afspraak hebt altijd je kind ergens afzetten en heb je een vertrouwde oppas. Moet je dus toch ineens naar het kantoor vandaag? Dat is geen probleem, dan kan je jouw kind altijd even afzetten en wordt er zolang als nodig op hem of haar gepast. De groepen bij het kinderdagverblijf in Moerkapelle zijn ingedeeld op basis van leeftijd. Zo heb je bijvoorbeeld een groep voor peuters van 2-3 jaar , maar bestaat er ook een groep voor dreumesen van 0-2 jaar. 

Dreumes

De dreumesgroep bestaat bij het kinderdagverblijf in Moerkapelle uit kinderen met een leeftijd van 0 tot en met 2 jaar. De groepen die worden gemaakt bestaan uit maximaal 8 kindjes zodat er veel aandacht aan de kinderen kan worden besteed en ze niet uit het oog kunnen worden verloren. Er zijn veel individuele verschillen tussen ieder kind en daarom is het goed dat de leeftijden op deze manier bij het kinderdagverblijf in Moerkapelle worden ingedeeld. De kinderen kunnen zich in de ruimtes die hiervoor zijn bestemd verder ontwikkelen. De kinderdagverblijf in Moerkapelle is dus niet alleen maar een oppas, maar ook een plek waar de kinderen een ontwikkeling doormaken. 

Peuters

De groep van 2-3 jaar zijn de peuters en die groep bestaat uit een wat groter aantal, namelijk maximaal 16 kinderen. Deze kinderen zijn al wat ouder en kunnen wat beter met prikkels omgaan dan de dreumesen en hebben iets minder aandacht nodig. Maar nog zijn de groepen niet extreem groot, zodat ieder kind genoeg aandacht krijgt bij de kinderdagverblijf in Moerkapelle.Gerelateerde artikelen

geboorte cadeau

Ideeën voor lichamelijke activiteit voor kleuters

Hoe kies de juiste kinderopvang?