Ondernemers blog
Image default
Mode en Kleding

Tips voor een leuke bh

Tips voor een leuke bh

Iedere vrouw wil natuurlijk een leuke bh. Naast dat ze praktisch moeten zijn, wil het oog natuurlijk ook wat! Door te kiezen voor een speciale bh, zal je merken dat dit niet alleen je outfit ten goede komt, maar ook je zelfvertrouwen. Het immers toch een stuk fijner om rond te lopen met een push up bh, dan met een bh waarbij je borsten bijna in het niet vallen. Door ervoor te zorgen dat je tijd, geld en aandacht besteedt aan het uitzoeken van een leuke bh, zal je zien dat dit ook je outfits ten goede komt. Dus vind jij het lastig om een goede bh te kunnen vinden, die ook leuk is? Dan hebben wij een aantal tips voor je!

Praktisch staat op plek één

Een bh moet natuurlijk allereerst praktisch zijn. Je moet er immers een hele dag mee rond lopen en ook als je gaat sporten is het wel zo fijn dat een sport bh dan de juiste ondersteuning biedt. Je zit er immers niet op de te wachten, dat wanneer je kiest voor een sportbh met beugel, deze beugel bij iedere beweging die je maakt in je huid prikt. Zorg er daarom dus altijd voor, dat je weet wat voor type bh je graag wilt en zorg er daarna voor dat je ook goed kijkt naar de praktische aspecten alvorens je begint met het kijken naar het visuele. 

De juiste maat

Je zult denken, wat heeft een goede maat nu te maken met een leuke bh? Toch is dit ontzettend veel. Je kunt namelijk nog zo’n mooie bh dragen, maar wanneer deze te klein of te groot is, zal deze nooit het gewenste effect geven waarvoor deze eigenlijk wel bedoeld was. Een goed voorbeeld is een push up bh. Veel jonge meiden kiezen ervoor om een maatje groter te nemen, simpelweg omdat dit dan lijkt alsof ze grotere borsten hebben. Toch is dit absoluut niet slim. Doordat niet de volledig cup kan worden gevuld, is de kans vrij groot dat de bovenkant van deze bh bij het dragen van een wat strakker shirt naar binnen klapt. Zo zie je dus ineens de lijnen van je bh en is het hele effect, waarvoor de push up in eerste instantie was bedoeld weg. 

Medische bh’s 

Vervelend genoeg kun je ook noodgedwongen zijn veroordeelt tot het dragen van een medische bh. Dit zijn bijvoorbeeld een compressie bh of een postoperatieve bh. Waar deze tot enkele jaren geleden vaak werden gemaakt van vaak huidskleur, zien we nu steeds vaker dat ze ook worden ontworpen zoals de normale bh’s. Op deze manier zijn ze dus bijna niet van elkaar te onderscheiden waardoor het ineens veel minder erg is om met zo’n soort bh rond te lopen.