Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Wat heb je allemaal nodig tijdens het kamperen?

Deze zomer ga jij het grote avontuur aan, je gaat namelijk kamperen. Dit is geheel nieuw voor jou en je hebt geen idee wat je allemaal nodig gaat hebben. Je hebt geluk! Want ik ga heel vaak kamperen en ik ga jou vertellen wat je echt nodig hebt tijdens het kamperen!

Rooftent

Als je echt op avontuur wilt gaan kies je voor een rooftent. Een rooftent is een comfortabele en gemakkelijk uit te klappen tent die je boven op vrijwel iedere auto kunt monteren. Het voordeel aan een rooftent is, dat je altijd je slaapplek bij de hand hebt. Ideaal voor een roadtrip!

Jerrycans voor water

Het is belangrijk dat je voldoende water bij je hebt. Vooral als je niet van plan bent om op een camping te kamperen. Neem tenminste één jerrycan mee, meer als je niet weet wanneer je deze kunt bijvullen. Als je in de natuur gaan kamperen kun je ook een waterfilter meenemen. Hierdoor kun je altijd schoon water drinken als er natuur water in de buurt is.

Verlichting

In de natuur wordt het niet donker, het wordt zwart! Je kunt niets zien zonder zaklamp. Voldoende verlichting en een hoofdlampje zijn daarom wel verstandig. Zo voorkom je ongelukken als je moet plassen en kun je ook zien wat er in je omgeving gebeurt.

Kookgerei

Je gaat vast honger krijgen, denk dus goed na over welk eten je wilt gaan bereiden, waarin je dit wilt gaan bereiden en hoe je dit gaat verwarmen. Dit zal je allemaal mee moeten nemen tijdens je kampeer trip. Ik vul altijd een kratje met pannen, bestek en servies. Daarnaast zijn er ook altijd een paar specerijen nodig en bouillon. Zo kun je altijd soep maken als je trek hebt of het koud krijgt.

Zonnedouche

Een zonnedouche is een zak met water die je in de zon kunt laten verwarmen. Dit is beschikbaar bij vrijwel iedere kampeer winkel en zelfs de action. Hierdoor kun je toch nog lekker warm en comfortabel douchen tijdens het kamperen zonder gas te hoeven verbruiken om het water te verwarmen.

https://www.daktentvakantie.nl/