Ondernemers blog
Image default
Particuliere dienstverlening

Taaltraining Engels

Taaltraining Engels

 

In Nederland spreken we best een aardig woordje over de grens. Engels is dan ook de meest gesproken onbekende taal die we beheersen. Dit komt niet alleen omdat er heel veel dingen op televisie Engels gesproken worden, maar ook omdat er in Nederland heel veel zaken gedaan worden op internationaal gebied. https://mpack.nl/

Voor diegene die de Engelse taal niet correct beheersen is er een speciale taaltraining Engels. Hier kun je je vaardigheden flink bijspijkeren om zo probleemloos op vakantie te gaan of internationaal zaken te doen.

Een taaltraining Engels is dus helemaal geen slecht idee voor iemand die de taal nog niet helemaal onder de knie heeft. Je kan ervoor kiezen om een gezamenlijke groepstraining te volgen of om privélessen te volgen. Inschrijven kan online en je krijgt dan de optie om je op een bepaalt niveau in te schrijven zodat de hele groep een beetje op hetzelfde niveau zit. Je schiet er niets mee op wanneer jij al best een beetje de Engelse taal beheerst en in een groep zit met mensen die nog nooit met deze vreemde taal in aanmerking gekomen zijn. https://vddriftverpakking.nl/

 Online kun je je eigen niveau kiezen zoals:

  • Engels niveau I

  • Engels niveau II

  • Engels niveau III

  • Engels niveau IV

  • Business English Course niveau I

  • Business English Course niveau II

 

Zoals je ziet zou je ook alleen voor de business English kunnen kiezen om alleen je vaardigheden op zakelijk niveau bij te spijkeren.

Wanneer je deze cursus behaald hebt zul je zien dat het je een stuk makkelijker af zult gaan in het buitenland.

 

Ook een groot voordeel aan de Engelse taaltraining is dat je rustig thuis verder kan leren. Leren hoeft dus niet altijd wanneer je daadwerkelijk aanwezig bent in het lokaal waar de cursus gegeven wordt. Via e-learning kan je opdrachten uitvoeren die je gezamenlijk in de es geoefend hebt. Dit is een groot voordeel voor als je kinderen hebt. Zo hoef je namelijk geen oppas meer te regelen als jij je laatste hoofdstuk aan het leren bent.

Er zitten dus genoeg voordelen aan om een taaltraining Engels te volgen indien je nog niet helemaal zeker bent van je vaardigheden. Schaam je er niet voor dat je niet zo goed ben in Engels, hier hebben heel veel mensen problemen mee en dat is helemaal niet erg!

Je kan het beter even opfrissen in plaats van dat je er lang mee blijft zitten.

 

https://vddriftverpakking.nl/